Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az emberek többség...

Szerintetek az emberek többsége melyiket választaná az alábbi lehetőségek közül?

Figyelt kérdés
Találtam egy posztot az egyik külföldi oldalon, ahol az alábbi 8 válaszlehetőség volt megadva, és azt olvasva elfogott a kíváncsiság, hogy idehaza az emberek melyik lehetőséget (nevezhetnénk akár ajándéknak, beteljesült kívánságnak, vagy akár "szuperképességet") választanák az alábbi 8 lehetőség közül.

2020. nov. 20. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A felsoroltakból a sárkányosságot és a mérgező leheletet

alapból tudja az anyósom...

:)

2020. nov. 20. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kijönnék azzal ha egy ember nem szégyelne az utcán és a barátom lenne mit nekem még szuper erő életem sincs..
2020. nov. 20. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
86%

Kicsit rosszul fogalmaztad meg a kérdést...

Szerintem a emberek többsége a repülést választaná, én viszont személy szerint az alakváltást.

Szóval, ha most a kérdésre válaszolva szavazok, akkor neked hibás eredmény jön ki (az arányokat nézve) arra vonatkozóan, hogy a magyar emberek milyen képességet választanának.

Érted?

2020. nov. 20. 21:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A repülést, de a növényekkel beszélgetés se lenne rossz. Gondoljatok bele, mindig az erdőben ássák el a hullákat, én meg ki tudnám kérdezni a fákat, hogy ki volt az, a világ összes rendőrsége sokat fizetne a szolgáltatásaimért :D

(jobban belegondolva ez csak akkor kellene, ha a fák be tudják azonosítani az elkövetőt valamiről, mert így kicsit nehéz, hogy nincs szemük)

2021. febr. 12. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!