Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire normális dolog, hogy...

Mennyire normális dolog, hogy egy 9-10 éves gyerek felboncol egy döglött állatot?

Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 06:53
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Ismerek ilyet. Jelenleg az egyik kórházunk patológiáján boncmester.
2020. nov. 20. 06:57
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Semennyire.
2020. nov. 20. 07:09
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Egyes általános iskolákban békát boncolnak bioszórán. :)
2020. nov. 20. 07:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, miért teszi!

Ha a biológiai ismereteit bövíti ezzel, akkor teljesen normális dolog, ha maga a tett okoz neki örömet, akkor lehet problémás eset.

Rengeteg ismert biológus, orvos ugyanezt tette fiatalon, már akkor érdeklödött ez után!

A boncolás és az állatkínzás nem ugyanaz a kategória, mielött jönnek egyesek a hülyeségeikkel, hogy ez patologikus személyiségre utal!

2020. nov. 20. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:
91%

Noha nem konkrétan boncoltam, hanem feldolgozásban vettem részt, egészen kicsinek (zsigerelés, nyúzás, darabolás stb.) nem lettem sem állatkínzó, sem pszichopata, de még patológus sem.

Engem szimplán az érdeklődés hajlott, kiskorom óta az állatok a mindeneim, és ők foglalkoztatnak kívül-belül.

Van egy rakat koponyám, meg egy halom élő állatom és az állatorvosira járok már :D

Úgyhogy ja, ehhez tudni kéne, hogy miért meg hogyan tette. Pl az elég vörös zászló, ha csak trancsírozgatta, meg játszott vele...

2020. nov. 20. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!