Életben összesen hányszor kellett, hogy felhívd a segélyhívó számot?
Csinálok szavazást, de a szavazástól függetlenül kommentben is leírhatjátok, életetekben összesen hányszor hívtátok a 112-t.
Mellé a korotokat is adjátok meg légyszi, hisz nem ugyanaz, ha egy 25 éves hívta már a segélyhívó számot 6x, vagy ha egy 55 éves! Köszi!
Aki beszédes kedvében van, a hívás körüli sztorit is elmesélheti, elolvasom.
Kezdem én, 24 éves vagyok, és 2x kellett telefonálnom a 112-re. Először azért, mert édesanyámhoz kellett mentőt hívni, másodjára meg azért, mert egy idegen, öngyilkosságot elkövető nőhöz kellett rendőrséget és mentőt hívni.
Milyen sokan vannak amúgy a még soha emberek. De ez így is van jól, kivéve persze ha kellett volna hívni, csak nem tették meg. De alapvetően addig jó, amíg az ember nincs olyan helyzetben. Nekem is legtöbb ismerősöm sosem hívta még a segélyhívót.
Én amúgy azt figyeltem meg, hogy mikor felveszik, akkor unott a hangjuk, vontatottan szólnak bele. De aztán mikor mondom miért telefonálok, teljesen megváltoznak. Akkor már gyorsan beszélnek és hivatalos, komoyl hangnemet ütnek meg. Elvileg a befutó hívások valami 60%-a hülyeség. Szerintem ezért veszik fel unottan, mert azt hiszik, megint valaki azért teleofnál, mert eldugult a WC.
Mentőt egyszer, megtámadott egy fickó és sikerült úgy megvédenem magam hogy mentőt hívtam hozzá a végén. Illetve egyszer újraélesztettem valakit de ott csak kiabáltam a szájat tátó embereknek hogy valaki hívja már.
Rendőrt egyszer amikor a házunk előtt cigányok vertek egy 12 éves srácot, illetve tűzoltókat egyszer mert épp sétáltattam a kutyát a város szélén a földeknél és észrevettem hogy ég egy bála.
Szóval összesen 3 + 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!