Mi volt annak az oka, hogy minden egyes osztálykiránduláson volt egy gyerek aki a buszon hányt?
Ezt sosem értettem meg. Minden egyes alkalommal amikor buszoztunk a sulival volt egy gyerek aki hányt.
Ez valamiért olyan természetes másoknak, de nekem nem és nem tudom az okát?
Bármikor amikor más osztállyal mentem, mert úgy volt hely a buszon, volt egy gyerek aki rókázott.
Most nemrég egy csoportban valak iegy képpel megkérdezte, hogy na ki hol ült anno a buszon? (elöl középen hátul)
és vagy 30-an írták, hogy elöl, hogy az ofő lássa amikor rókázok.
Valaki elmagyarázná, hogy ezek a gyerekek miért hánynak? Meg azt, hogy miért van az, hogy minden alkalommal van egy ilyen gyerek?
Ugyanaz a gyerek hányt mindig, vagy mindig más?
Nálunk legutóbb óvodában hányt valaki a buszon, azóta senki.
Hú, mondjuk én sokszor voltam rosszul buszon. Egyetlen egyszer történt, hogy konkrétan hánytam is - ez ugyanaz az egyetlen egy eset volt, amikor daedalont kaptam. :D
Azóta szkeptikus vagyok. :D
Amúgy igen, utazási betegség, elég sok embert érint, szóval egy 30 fős csoportban már nagy eséllyel lesz legalább 1 ilyen gyerek.
A hányás ellen elöl kell ülni, s előre nézni.
Én se nőttem ki...
Mindig más. Aki amúgy hányt az mindig hány, csak ugye változtak az osztályok, ezért volt fura.
Egy osztálynál megszoktam volna, hogy jó, a Katika az elhánnya magát
Így meg mindig fura volt, hogy MINDIG van egy valaki aki hány a buszon.
Azért, mert nem mindig jön elő.
Volt, hogy 20 kmt se -bírtam ki, máskor meg 300at mentünk, mielőtt -rosszul lettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!