Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek aranyos néni...

Szerintetek aranyos néni Müller Cecília?👵

Figyelt kérdés

2020. nov. 11. 11:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj hogy tenyleg igy van.

Egy fonoknek biztos rohadt kedves, aranyos, de elvarja hogy jol dolgozz (mint egy rendes fonok).

De mint tisztifőorvos hat.. Ertem en hogy miert O, de ez a nyunyoka meg a tobbi hülyeség.. egy tisztifőorvostol tobbet varnek, foleg hogy eus vagyok.

2021. jan. 2. 22:09
 32/36 anonim ***** válasza:
Aranyos szerintem. A hangja is kellemes. Pedig mennyien megfenyegetik szegényt. Ezért nem mer sokazor kiállni a TV elé.
2021. jan. 29. 19:34
 33/36 anonim ***** válasza:
Hát, mert a maszk menti meg az emberek életét. Biztos. Ennyire nem veszi valaki észre, hogy üzlet az egész maszkosdi, az már kicsit durva. Gondolkozás? Hm?
2021. jan. 30. 12:57
 34/36 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Milyen érzés így létezni...jóval az agyhalál után??!

2021. jan. 30. 15:27
 35/36 anonim ***** válasza:
XDD olyan, mi t valami orosz hacker, és egy terrorista keveréke. Új neve van: Müller Putyin
2021. jan. 30. 15:33
 36/36 anonim ***** válasza:
#34 Bogaram! Ennyire jó magadról beszélni? Ne minősítsd már ennyire magad, nem szép dolog. Rajta, húzd fel a maszkot, nehogy a monitorod megfertőzzön! 😂👍💪
2021. jan. 30. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!