Te adtál értelmet az életemnek. A mosolyod mindig felvidít. Örökké szeretni foglak. Te vagy a bájitalom. Te vagy a szívem csücske. Hálás vagyok érted!
2019. nov. 1. 14:42
2/11 anonim válasza:
*Te vagy a napsütésben a meleget adó fénysugár, sötétben és hidegben, a fényt és meleget adó tűzláng. A szerelmem forrása vagy és leszel mindig.
2019. nov. 1. 14:44
3/11 anonim válasza:
Az OITNB-ben a főszereplő is csinált ilyen cetliket a párjának. Ő olyan dolgokat írt fel, amik a párjára jellemzőek.
"Szeretem, hogy nevetsz, amikor fingasz."
:D Jó, ne ilyeneket írj, de ezek a sablon szrságok helyett irhatnál róla, a szokásairól vagy a kettőtök kis dolgairól.
2019. nov. 1. 14:46
4/11 anonim válasza:
Nekem elég kiábrándító lenne, hogy a párom egy ilyen személyes ajándékhoz vadidegenektől kér “aranyos mondatocskákat”. Szomorú, ha nem jutnak róla eszedbe ilyenek.
2019. nov. 1. 14:48
5/11 anonim válasza:
Miért pontoztatok le? A kérdésre válaszoltam.
2019. nov. 1. 14:51
6/11 anonim válasza:
De ugye te vagy a fiú, és lánynak adod? És ezen kívül adsz mást is? Mert ez a megúszós, nyálas hülyeség -pláne így, hogy idegenekkel íratod meg- nagyon rossz ajándék egy férfinak. Ennél egy doboz sör is jobb.
2019. nov. 1. 14:55
7/11 anonim válasza:
Egy nőnek is szr ajándék. Egy lánynak még ok, de a kamaszkort elhagyva már nem.
Amúgy mi nem tetszett a válaszomban? A fingós rész vagy, hogy szrságoknak tituáltam az idézeteket? :D Mert elismerem, tényleg nem a legszebben fejeztem ki magamat, de ad egy kis súlyt a mondandómnak, cna. :D
2019. nov. 1. 15:00
8/11 anonim válasza:
Hajad akár a január tüze a télben,
Szívemet perzselő lángok.
2019. nov. 1. 18:47
9/11 anonim válasza:
Nagyon hasznos ajándék... Na mindegy. Viszont nagyon szeretheted, ha idegenektől kell kérdezned és nem magadtól jönnek a gondolatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!