Férfiak, milyen kulcstartót kapnál szívesen?
Mindenképp olyat, ami közel áll az illetőhöz. Mondjuk valami hobbijához. Vagy esetleg, valami közös emlék?
Nekem a tesóm egyszer vett egy sörnyitósat, mert egy alkalommal nem volt nálam ami miatt beégtem, és akkor még csak azzal tudtam nyitni. Mindegy. Szóval valami olyat, amit tud hova kötni, ne csak egy random kulcstartó legyen.
Amikor az ilyen dolgok még jelentettek valamit, nekem voltak foglalkozásköri, az autóm típusa vagy kedvenc termékmárka, valami rám jellemző szimbólum, pl sörnyitó(t is mondhatnék, de nem :D), vagy valamilyen poénos dolog.
Már nem mozgat, mi van rajta, csak ne legyen nehéz és ne hagyjam el. Így lettem a második gyerekkoromban újra kulcsos gyerek, egy unicumos nyakbaakasztó karabinerrel, csak most már a nadrágomon lóg többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!