Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak, milyen kulcstartót...

Férfiak, milyen kulcstartót kapnál szívesen?

Figyelt kérdés
Férfinek kell apró ajándék mert repülővep jön, kézipoggyásszal. Kulcstartó jutott eszembe ami még nem volt.
2020. nov. 10. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmilyennek. Egy nyakba akasztós karabineren van egy sima karika, azon az összes kulcs. Nem szeretnék már pluszba semmit sem ráaggatni.
2020. nov. 10. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp olyat, ami közel áll az illetőhöz. Mondjuk valami hobbijához. Vagy esetleg, valami közös emlék?

Nekem a tesóm egyszer vett egy sörnyitósat, mert egy alkalommal nem volt nálam ami miatt beégtem, és akkor még csak azzal tudtam nyitni. Mindegy. Szóval valami olyat, amit tud hova kötni, ne csak egy random kulcstartó legyen.

2020. nov. 10. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően semmilyet. Ha pedig mégis tetszene egy és örülnék neki, akkor szinte 100%, hogy nem azért tetszene, mert férfi vagyok, szóval valószínűleg egy random férfi már nem örülne neki annyira.
2020. nov. 10. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen személyes pl kapcsolódjon egy közös történethez
2020. nov. 10. 13:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Nincs történet.
2020. nov. 10. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
kedvenc focicsapat <3
2020. nov. 10. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Amikor az ilyen dolgok még jelentettek valamit, nekem voltak foglalkozásköri, az autóm típusa vagy kedvenc termékmárka, valami rám jellemző szimbólum, pl sörnyitó(t is mondhatnék, de nem :D), vagy valamilyen poénos dolog.

Már nem mozgat, mi van rajta, csak ne legyen nehéz és ne hagyjam el. Így lettem a második gyerekkoromban újra kulcsos gyerek, egy unicumos nyakbaakasztó karabinerrel, csak most már a nadrágomon lóg többnyire.

2020. nov. 10. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Én olyat amin egy malac van és a farka a karika amire a kulcsokat fel lehet akasztani és ha megnyomod akkor röfög.
2020. nov. 10. 14:17
 9/9 A kérdező kommentje:
8. Köszi ez jó lesz.
2020. nov. 10. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!