Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Komolyan veszik eddig a...

Komolyan veszik eddig a kijárási korlátozást? Mit tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 22:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

"Lehet csak ezt a kis időszakot kéne még idén kibírni, aztán kész vége"

Ja...ugyanez volt a duma év elején is...

2020. nov. 9. 22:49
 12/20 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
70%

#8: úgy lesz még plusz 5 év, hogy lenyelitek ezt a marhaságot, amit a retekklub közvetít.

És lenyelitek.

Szomorú, hogy nem agyilag semmit nem fejlődtünk 1910 óta.

2020. nov. 9. 22:51
 13/20 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok légyszíves!
2020. nov. 9. 22:52
 14/20 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
43%
- 1 nem:D
2020. nov. 9. 22:53
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
Bocsánat, ha félre érthető voltam. Én nem értek egyet az egésszel, de attól még most ez a helyzet, ezt kell csinálni. Nem mintha lehetne bármi mást. Lehet ha végre csak mindenki kicsit játszaná a birkát, beállna a sorba rövid időre, akkor utána sokkal hamarabb szabadulhatnánk ebből az élhetetlen helyzetből. Ez lett volna a lényege, annak amit leírtam. De sajnos az emberek most is csak mennek önfejűen a saját fejük után. Néha be kell állni a sorba és azt tenni, amit elvárnak. Én se szeretek birka lenni a tömegben, de bízom benne, hogy jövő évtől nem lesz ez, ha most még kicsit betartjuk a hülye idióta szabályokat. A végtelenségig úgysem húzhatják, teljesen becsődölne az ország, az eddiginél is jobban.
2020. nov. 9. 22:55
 16/20 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
86%

#13: itt vidéken eddig sem volt élet 9 után. El kellett járnunk a megyeszékhelyre, hogy társaságunk legyen.

Viszont most ott sincs, hiába megyünk. :(

Megint bezárkóznak az emberek, és ez nem helyes. Gondoljatok a maszkban születő unokátokra...

2020. nov. 9. 22:59
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Én megyeszekhelyen lakom, egy kósza ember sincs ilyenkor 8 után az utcákon, nyár középen talán 1-2 volt, de így hidegbe senki
2020. nov. 9. 23:02
 18/20 anonim ***** válasza:
93%
Én fél órája értem haza és egy szem rendőrrel nem találkoztam útközben. Pedig csak poénból mentem el a benzinkútra energiaitalt venni, csak azért, mert még büntetlenül megtehetem. :D Beautóztam az agglomerációból Budapestre meg vissza. Rohadt jó kihaltak az utak, krva nagy élmény, és rendőr sehol nem volt. :D Tegnap mondjuk egyet láttam hazafelé, de akkor már 23:45 is elmúlt.
2020. nov. 10. 00:00
 19/20 anonim ***** válasza:
95%
Több rendőr is elment mellettem hajnal 2-3 között több alkalommal, egyiket se érdekelte, hogy egyedül az utcán vagyok. Azokra mennek rá, akiken látszik, hogy nem munkába vagy munkából mennek, aki egyedül sétál az utcán, azt ritkán állítják meg.
2020. nov. 10. 00:41
 20/20 anonim ***** válasza:
93%

A belvárosban gondolom igen. De kintebb már annyira nem. Én agglomerációban lakom, 1 db rendőrautót nem láttam éjfél után. A családom másik fele a 15. kerületben lakik, ők 10 napig karanténban voltak pozitív koronateszt miatt, 1x sem ellenőrizték őket.

De van Monoron is ismerősöm, szintén pozitív teszttel, 8 napja otthon van, őt sem ellenőrizte senki.

2020. nov. 10. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!