Nem kellene végre leállítani a külföldiek budapesti lakásfelvásárlását? Magyarország elsősorban a magyaroké kellene, hogy legyen
2020. nov. 9. 08:32
11/15 anonim válasza:
Oké előző, de neked hogyan lett lakásod olyan fiatalon? Vagy ez még nagyon régen volt?
12/15 anonim válasza:
A nagypapám nagyon rosszban volt édesapámmal és gyakorlatilag csak velem volt jó kapcsolata a családból, így az én nevemre íratta, majd két évvel később elhunyt szívinfarktusban. Tényleg semmit nem tettem érte, csak így hozták a körülmények. Hidd el, bármikor vissza adtam volna, ha az egy boldogabb családi légkörhöz vezetett volna.
13/15 anonim válasza:
A lakások Magyarországon túl olcsók. Ha megnézed Szlovákiát, Ausztriát vagy Csehországot ott sokkal drágábbak.
14/15 anonim válasza:
13. Budapestrõl van szó nem egy bivalybasznádi faluról, ott tényleg potom pénzekért vannak, a pusztaság közepén...
15/15 anonim válasza:
Mennyibe kerül egy 10 éve felújitott 3szobás lakás a 8. kerületben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!