Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme a nevetséges...

Mi értelme a nevetséges intézkedéseknek?

Figyelt kérdés
Fürdőkben és uszodákban kötelező maszk, szórakozóhelyek bezárva. Én már átestem ezen, kemény 2 napig volt hőemelkedésem és 1 hétig nem igazán éreztem ízeket és szagokat, semmi olyan, ami egy sima náthánál komolyabb lenne. Minden öreg és krónikus beteg maradjon otthon és akkor nem halnak meg, ennyi. De a normál életvitel ne menjen már miattuk kárba.
2020. nov. 7. 10:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell segítened senkinek, foglalkozz csak magaddal, de csendben tedd. Valakit érdekel a többi ember sorsa, nyugodj bele.
2020. nov. 7. 12:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak erre Facebook csoportok, ott panaszkodhattok együtt.
2020. nov. 7. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:
30%

Vicc az egész.

A krónikus betegek akik meghaltak, kb mindegy lett volna mit kapnak el, bármikor meghalhattak volna bármiben.

Én sem értem miért kell ennyire felfújni ezt a koronát, mikor egy influenza is lehet végzetes bárki számára, ha úgy van.

Még érdekes, hogy nyáron nem terjedt a vírus, senki nem hordott maszkot, egymás hegyén hátán az emberek a szórakozóhelyeken, strandokon, stb., akkor miért nem szóltak arról a hírek, hogy nagyon sok a fertőzött?

Focimeccseken sem terjed a vírus?

Meg ha pl én elkapom a virust, a családtagjaim ugyan úgy mehetnek ahova akarnak,mint ha ők nem terjesztenék tovább, tényleg vicc az egész. :D

Ja és nem kell nekem is külön leirni, hogy az ilyen fszok miatt, fog kihalni az emberiség..tudom tudom.. :D

2020. nov. 7. 13:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!