Mit csináljak ha a kutyám fontosabb számomra mint a gyerekek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 11:06
11/26 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt volt egy kérdés, amiben az volt a téma, hogy sok szülő látványosan nagyobb szeretetet tanúsít a kutyája iránt, mint a saját gyereke felé. Amikor le mertem írni, hogy igen, én is vettem észre ilyesmit a környezetemben különböző jelekből, akkor meg voltam kövezve. Tessék, erre most itt van egy ilyen kérdés...
12/26 anonim válasza:
Nem olyan ritka dolog ez sajnos.
13/26 anonim válasza:
Hát ugye a kutya az nem pofázik vissza, nem visítozik, hisztizik... De akkor nem tudom minek vállaltál kölyköt. Mit vártál, hogy soha nem lesz bolt közepén ordítás a csokiért? :D Úgy érzem, te kevered a szezont a fazonnal. Nem nagyon gondoltad át a régi mondást, hogy a kutya nem gyerek. A gyereked se fog kutyaként viselkedni. Ezt el kellene első körben fogadnod. Ne hidd, hogy a te szüleid nem akartak téged kitenni a kanálisba kiskorodba, amikor üvöltöttél, mégse tették.
14/26 anonim válasza:
Sok ilyen van. Aki azzal hitegeti magát hogy a kutya szemében ő a tökély... Míg a gyereknek önálló akarata van, mer ellenkezni, visszadumálni. A kutyával könnyebb mi?
15/26 anonim válasza:
Na, jöhetnek a véranyukák fröcsögni...
16/26 anonim válasza:
Te minden kérdés alatt kötözködsz?
17/26 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, meg lehet érteni.
18/26 anonim válasza:
Nekem is fontosabb a kutyám, mint egy gyerek (ami nekem nincs).
19/26 anonim válasza:
“ Nincs ezzel semmi baj, meg lehet érteni, hiszen engem nem szerettek a szüleim és barátaim se voltak soha.” Egyszer olvasgattam a gymö facebook oldalt, feltűnt egy csávó, aki nagyon kiállt amellett, hogy éljen a cf élet, neki sose kell purgyé, többet ér a szabadság, ütné őket lapáttal. Hát rámentem a profiljára, tolószékben ült, torz arca és rákolló kezei voltak.
20/26 anonim válasza:
Pontosítsd a kérdést, mert a jelenlegi formájában nem lehet megítélni és véleményt alkotni, csak arra alkalmas, hogy vérszemet kapjanak az emberek.
Szóval? Saját gyerekeid mellett a kutya fontosabb vagy általánosságban előrébb helyezed a kutyákat a gyerekeknél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!