Mit csináltok pihenésképp, ami nem a hobbitok?
Figyelt kérdés
Életmódváltásban vagyok, és most az eddigi elfoglaltságaimat nem űzhetem. Eddig az esti pihenéseim abból álltak, hogy alkoholt ittam, kaját rendeltem, és közben valami ócska filmet/sorozatot néztem. Ehhez hasonlóan passzív, de közel sem ennyire romboló pihenéshez keresek ötleteket :) Hobbim az van, de azzal foglalkozni szellemileg kimerítő, egy filmet megnézni nem tart olyan sokáig és nincs is mindig kedvem hozzá, a könyv olvasása még jó is lehetne, de ahhoz sincs mindig kedvem/lehetőségem, szexelni sem tart egész éjjel, barátokkal meg nem találkozom minden nap, és az sem valami pihentető dolog.
Ti mit csináltok pihenésképp? Aminek nincs köze a munkátokhoz vagy a hobbitokhoz.
2020. nov. 2. 20:20
11/12 anonim válasza:
Nem kell feltetlenül lemondani az alkoholról, csakhát a mertékek... en pl minden este olvasok 1 órát, ma mar túl vagyok rajta, és közben elszürcsölök egy jó pohar vörösbort, ami meg egeszséges is... megfürdök, aztán gond nélkül elalszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!