Hogy vagytok mostanában?
Milyen a munka/suli?
Hogy érzitek magatokat úgy alapból?
Van-e valami nagyobb problémátok vagy olyan dolog aminek most nagyon örültök?
Mindenki válasza érdekel, kort, nemet írhattok :)
Boldog vagyok, persze vannak kisebb problémáim, de igyekszem őket megoldani. Hálás vagyok mindazért, ami történik velem. Aztán lehet, hogy csak egy rózsaszín köd, de amíg van, ezt élvezem :)
20/N
Megvagyok. Langyos víz.
A munkám hullámzik, van hogy elborítanak a feladatok, meg van hogy nincs mit csinálni.
A kapcsolatom egyhelyben áll és tudom hogy soha nem lesz előrelépés, ez a max amit ki lehet belőle hozni.
Sokkal több és jobb élményre, tapasztalatra vágyom, de elvagyok így őrlángon, a jövőm kilátástalan és ijesztő, de még így is mondhatni hogy elég nyugis, kényelmes és jó életem van. Nem panaszkodhatok mert sokaknak sokkal rosszabb a helyzete.
Veled mi a helyzet, kérdező?
32N
Köszönöm a kérdést, igazából én jól vagyok, ha mondhatom ezt.
Sokszor vagyok vele úgy hogy én most fenekestül felforgatom az egész életem, mert valami újra vágyom, de aztán mindig eszembe jut hogy milyen hálásnak kéne lennem mindazért amim van.
Igazából most kicsit egy helyben ácsorgok, de még örülök is neki azt hiszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!