Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy vagytok mostanában?

Hogy vagytok mostanában?

Figyelt kérdés

Milyen a munka/suli?

Hogy érzitek magatokat úgy alapból?

Van-e valami nagyobb problémátok vagy olyan dolog aminek most nagyon örültök?

Mindenki válasza érdekel, kort, nemet írhattok :)

2020. nov. 2. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden szar
2020. nov. 2. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Boldog vagyok, persze vannak kisebb problémáim, de igyekszem őket megoldani. Hálás vagyok mindazért, ami történik velem. Aztán lehet, hogy csak egy rózsaszín köd, de amíg van, ezt élvezem :)

20/N

2020. nov. 2. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Megvagyok. Langyos víz.

A munkám hullámzik, van hogy elborítanak a feladatok, meg van hogy nincs mit csinálni.

A kapcsolatom egyhelyben áll és tudom hogy soha nem lesz előrelépés, ez a max amit ki lehet belőle hozni.

Sokkal több és jobb élményre, tapasztalatra vágyom, de elvagyok így őrlángon, a jövőm kilátástalan és ijesztő, de még így is mondhatni hogy elég nyugis, kényelmes és jó életem van. Nem panaszkodhatok mert sokaknak sokkal rosszabb a helyzete.

Veled mi a helyzet, kérdező?

32N

2020. nov. 2. 19:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdést, igazából én jól vagyok, ha mondhatom ezt.

Sokszor vagyok vele úgy hogy én most fenekestül felforgatom az egész életem, mert valami újra vágyom, de aztán mindig eszembe jut hogy milyen hálásnak kéne lennem mindazért amim van.

Igazából most kicsit egy helyben ácsorgok, de még örülök is neki azt hiszem :)

2020. nov. 2. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég rosszul, külföldön élek és a hely ahol dolgozom december közepéig zárva lesz...
2020. nov. 2. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ma volt az őszi szünet utáni első napom, és már nagyon szeretném, ha online oktatás lenne. Nem azért, mert lusta vagyok, hanem az osztályom fele koronás, és nem haladunk semmivel, mert mindenki csak fél. A társaság egyáltalán nem hiányozna, szóval örülnék neki, ha bezárnák végre. Különösebb dolgok nem történnek velem mostanában, nem mondanám, hogy most bárminek is örülnék, olyan monoton minden, mint általában. 16/L
2020. nov. 2. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Hát a járvány miatt elég szar minden. Alig találok gyakorlati helyet, munkát stb
2020. nov. 2. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Hullámvölgy,most jelenleg lent,minden összejött....agyam eldobom,baleset,stb....
2020. nov. 6. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:
20f
2020. nov. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!