Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmentem a varosba 80 km-re...

Elmentem a varosba 80 km-re randira, és így jártam?

Figyelt kérdés

szóval bementem 80 km-re, csomó üzemanyag, csomó idő, órák.

majd elkéstem 5 percet, nézem a messengert, hát már írt párat a csaj, hogy hol vagyok, és lelépett a megbeszélt idő után 3 perccel...

nagyon korán elindultam itthonról, csak a városba épp csúcsforgalom volt... és na bumm késtem pontosan 5 percet.

kérdezem tőle, hogy visszajössz?

hát ő biztos nem jön vissza, megvárom

ő: az neki legalább fél óra, nem jön vissza

(itt kellett volna azt mondanom, hogy akkor vissza se gyere, kössz)

végülis megbeszéltük és leszállt a buszáról én odaautóztam valami kocsmához és beültünk.

egy kólát is kifizettem neki.

majd fél órán belül lelépett

majd a következő üzeneteimre nem válaszolt egyáltalán, 1 napos késéssel és abba is maradt...

rosszul is sült el az egész.

de a lényeg, hogy csomó időt, pénzt elégettem... jól megcopatott... ezzel nem azt mondom, hogy kötelező lett volna mindenképpen, csak azért ez jól megcopatott...

tesóm szerint a benzin pénzhez nem kellett volna sokat tenni, és egy legalább 2 ponttal jobbat kibérelhettem volna 1 órára, sokkal jobban jártam volna

Most megint van vagy 50 meccsem a tinderen... sok szegedi megint...

Szerintetek?

2020. nov. 2. 17:58
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

hát szegény ember vízzel főz, a legközelebbi város is 30 km-re van

2020. nov. 6. 15:12
 22/28 A kérdező kommentje:
2020. nov. 6. 15:12
 23/28 anonim ***** válasza:

engedd el haver, ha k.urva kell akkor hagyd a tindert mert majdnem annyiba fogsz kijönni mintha elmennél egy rosszlányhoz és még rabolja az idődet is :D

nem vagy nagyvárosi így a diszkózás kiesik, marad a k.rvázás.

2020. nov. 6. 15:23
 24/28 anonim ***** válasza:

múltkor én így csináltam-

dumálgattunk messengeren és akk eljutott oda a dolog,hogy menjek át hozzá este.

mondtam oké.

megyek le a kocsimhoz és nem indul.

bemértem az aksit,zárlatos,új kell.

írtam a csajnak,hogy mi a szitu,mondta kár.

én meg írtam neki,hogy

-elég jó csaj vagy jó nagy szájjal.

az ilyeneket bírják a palik,biztos te is tele vagy jó néhány ilyen körülötted legyeskedő udvari bolonddal.nem?

-hát de.

-na akkor szépen szólsz az egyik ilyen pojácánák és átkocsikáztatod magad hozzám.

-jó megpróbálom...

1 óra múlva ott volt,mikor kérdeztem a részleteket,nevetett és azt mondta ez titok marad.

nálad ha a csaj nem várt 5 percet sem,akkor nem volt elég jól felépítve a komfortod vele és a vonzalmi értéked is max az érdeklődés szintjén pislákolt benne.

plusz ha már lekoccolt és már ott vagy és ennyire be is voltál indulva,akk miért nem mentél el csatangolni,esetleg legémelni vkit a kocsmában?

2020. nov. 7. 17:14
 25/28 anonim ***** válasza:

jah.

lehet hogy pont te hoztad át,ha már ennyire szeretsz kocsikázni:D

2020. nov. 7. 17:16
 26/28 A kérdező kommentje:

hagyd már, szinte vakrandi volt tinderről, még sosem találkoztunk előtte

2020. nov. 7. 21:10
 27/28 A kérdező kommentje:

most lefogadom azt gondolod magadról, mekkora császár vagy, mekkora puncimágnes...

azt gondolod ez teljesítmény...

de isten mentsen meg az ilyen lehúzós qváktól... aki egyik hímet átbaxa, az téged is átfog, 1 ge.ci csaj nem csak egyik csávóval ge.ci, hanem veled is, nyugi... áltasd csak magad hogy nem

sok sikert hozzá

2020. nov. 7. 21:12
 28/28 anonim ***** válasza:

nincsenek illúzióim a nőket illetően.

90%uk gyenge jellemű,élveteg,lusta és emberileg egy darab sza r.

annyi,hogy én ezt tudom és elfogadom.

nem pedig felhaborít vagy okoz csalódást.

2020. nov. 8. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!