Elmentem a varosba 80 km-re randira, és így jártam?
szóval bementem 80 km-re, csomó üzemanyag, csomó idő, órák.
majd elkéstem 5 percet, nézem a messengert, hát már írt párat a csaj, hogy hol vagyok, és lelépett a megbeszélt idő után 3 perccel...
nagyon korán elindultam itthonról, csak a városba épp csúcsforgalom volt... és na bumm késtem pontosan 5 percet.
kérdezem tőle, hogy visszajössz?
hát ő biztos nem jön vissza, megvárom
ő: az neki legalább fél óra, nem jön vissza
(itt kellett volna azt mondanom, hogy akkor vissza se gyere, kössz)
végülis megbeszéltük és leszállt a buszáról én odaautóztam valami kocsmához és beültünk.
egy kólát is kifizettem neki.
majd fél órán belül lelépett
majd a következő üzeneteimre nem válaszolt egyáltalán, 1 napos késéssel és abba is maradt...
rosszul is sült el az egész.
de a lényeg, hogy csomó időt, pénzt elégettem... jól megcopatott... ezzel nem azt mondom, hogy kötelező lett volna mindenképpen, csak azért ez jól megcopatott...
tesóm szerint a benzin pénzhez nem kellett volna sokat tenni, és egy legalább 2 ponttal jobbat kibérelhettem volna 1 órára, sokkal jobban jártam volna
Most megint van vagy 50 meccsem a tinderen... sok szegedi megint...
Szerintetek?
na ne mond
és hol ismerkedjek?
itt még szórakozóhely sincs
mondj jobbat, de komolyan...
Mi lett volna, ha a randi idopontja elott szolsz, hogy nagy a forgalom, lehet, hogy kesni fogsz? Elore. Mondjuk fel oraval.
Mi lett volna, ha ugy indulsz, hogy elobb erj oda a randinal, es ahhoz kalkulalsz? Igy megyek fogorvoshoz es mindenhova, ahol halalpontos akarok lenni.
Ot perc tenyleg nem sok, sot, huszoneve negyedora is belefert, mert nem volt mobiltelefon. De mar van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!