Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Táncoljak 145 cm magassággal...

Táncoljak 145 cm magassággal vagy esélytelen?

Figyelt kérdés
Szerintettek mennyire zavarná majd a táncpartnerem ez magasság? Ha belegondolok max 170 cm az amivel még nem néznék ki hülyén de nem tudom kit kapnék és félek, hogy nem tudnánk megfelelően együtt mozogni a magasság különbség miatt. Valakinek van valamilyen ötlete vagy tapasztalata ebben a témában? 20L

2020. nov. 1. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre (is) találták ki a magassarkú cipőt.
2020. nov. 4. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, 5-ös vagyok.

Mint írtam, 152 cm vagyok. 185 cm magas a férjem. 33 centi különbséggel mégis tudunk táncolni, úgy is, hogy nincs rajtam magassarkú. Ne a kifogásokat keresd.

2020. nov. 4. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:

Feltételezem, ugyanaz a kérdező vagy, aki írta a másik kérdésnél, hogy sporttáncot akar tanulni.

Nos abban tényleg nincs magassarkú, ellenben csomó csapatos koreográfia van. Abban kit érdekelne, mekkora vagy? Tudj pontosan és egyszerre mozogni a többiekkel, ez a fontos. Max mivel kicsi vagy, fellépésen majd az első sorba állítanak, mert hátul nem látszanál.

2020. nov. 4. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, hozzánk még a gimiben egyszer jött egy hiphop oktató csaj. 150 cm vagyok, a nőci majdnem egy fejjel kisebb volt, tehát lehet, még 140 se. Olyan figurákat mutatott be, hogy leesett az álla mindenkinek.

Gondolj bele, ő tartana ilyen profi szinten, ha nem merte volna elkezdeni annak idején, mert kicsi?

A legegyszerűbb egyébként az lenne, ha felhívnád a tánciskolát és megkérdeznéd őket, hogy szerintük ez akadály lenne-e. Mondjuk holtbiztos, hogy azt fogják mondani, hogy nem és gyere el egy próbaórára, de félek, te nem akarnál akkor se. Pedig tényleg nem minden a magasság, főleg ha egy alapvetően inkább csapattáncot akarsz kipróbálni.

2020. nov. 4. 21:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a tapasztalatokra voltam kíváncsi ha kivitelezhető e nagy magasságkülönbséggel. Inkább attól félek szerintem hogy lenéznek amiért alacsony vagyok vagy nem vesznek komolyan.
2020. nov. 4. 21:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Táncolni mész, nem szórakozóhelyre kidobónak.

A tánc nem kötött korhoz, nemhez, magassághoz stb-hez, pláne amatőr szinten. És ahogy az eddigiek meg én is írtam, LEHET táncolni nagy magasságkülönbséggel is. Nyilván épeszű határokon belül, de kötve hiszem, hogy ne tudnál találni majd annak idején egy mondjuk 180 alatti partnert (de az oktató majd megmondja, mekkora jó még, ők jobban tudják). Ha pedig mégsem, még mindig hangsúlyozom, hogy ez egy jelentős mértékben csapattánc, ahol senkit nem érdekelne a magasságod.

2020. nov. 4. 22:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
pont hogy ilyen kicsiket szeretnek emelni mert nagyon könnyűek.
2020. nov. 4. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!