Tetoválatlan emberek! Megbántátok, hogy nem csináltattatok tetoválást?
Gondolom ez a klasszikus, "És nem bántad meg a tetkód?" kérdések kifordítása. Csak nem működik logikai alapon, mivel tetkót bárikor lehet csináltatni, tehát nincs mit megbánni azon, hogy nincs, mivel akár már holnap lehet.
A kérdésre válaszolva nem bántam meg, régebben akartam, de ma már örülök, hogy nincs. Túlzottan sokat változom ahhoz, hogy valamivel egy életre megbélyegezzem magam. Meg valahogy már esztétikailag sem tetszik igazán, a sima "tiszta" bőrt vonzóbbnak találom.
26 éves fiú vagyok, nagyon kevés közeli ismerősömnek van tetoválása, de azért elég sok korombeli vagy akár fiatalabb emberen is látok olyan tetkókat, amik nekem is tetszenek. Jó kérdés.Én pl biztosan csak olyan valamit tetováltatnék magamra, aminek 20 év múlva is lesz jelentése. Lakótársam 4 évvel fiatalabb, és valami 16 tetkója van, de ilyen full random dolgok. Ha ez számára 5! éven belül is hordoz majd valamilyen jelentést, akkor emelem a kalapom. Nekem spec a maori tetkók tetszenek, de el nem tom képzelni, hogy életem végéig azt nézzem, plusz nem is jön be minden lánynak. Sok cégnél hátrány is ha átják a tetkódat, szóval ezért sem árt óvatosabbnak lenni.Szüleim, rokonaim egyébként fullra ellenzik, és mindenkiben megvan a sztereotípia a tetkósokkal kapcsolatban.
Egy valamit mondjatok el. Mennyire fáj egy tetkó elkészítése? Én egy szuritól is rettegek, akkor kibírnék egy tetoválást? Nagyon fáj vagy inkább kellemesen fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!