Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tetoválatlan emberek! Megbántá...

Tetoválatlan emberek! Megbántátok, hogy nem csináltattatok tetoválást?

Figyelt kérdés

2020. nov. 1. 19:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Tetováltatni sosem késő nincs olyan, hogy megbánja. Ha még is szeretne valaki hát csináltat egyet :)
2020. nov. 1. 20:24
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom ez a klasszikus, "És nem bántad meg a tetkód?" kérdések kifordítása. Csak nem működik logikai alapon, mivel tetkót bárikor lehet csináltatni, tehát nincs mit megbánni azon, hogy nincs, mivel akár már holnap lehet.

A kérdésre válaszolva nem bántam meg, régebben akartam, de ma már örülök, hogy nincs. Túlzottan sokat változom ahhoz, hogy valamivel egy életre megbélyegezzem magam. Meg valahogy már esztétikailag sem tetszik igazán, a sima "tiszta" bőrt vonzóbbnak találom.

2020. nov. 1. 20:33
 13/22 anonim ***** válasza:
13%
Nem, nem akarok úgy kinézni, mint akinek priusza van.
2020. nov. 1. 21:24
 14/22 Sunshinedoll ***** válasza:
96%
Szerintem ezt nem lehet megbánni, mert ha megbánod, akkor elmész és csináltatsz egyet :D
2020. nov. 1. 21:49
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem bantam meg. Nem is lesz soha. Manapság már mi vagyunk kevesebben, akiknek nincs. És érdekes, mert a hatalmas baráti ismerősi körben is csak 2 embernek van.
2020. nov. 1. 22:53
 16/22 anonim ***** válasza:
86%
Nekem ugyan nincs tetkóm, de remélem, nem ettől vagyok "küjönjegesz".
2020. nov. 2. 00:52
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem inkább az a nagyon ritka, ha valaki soha nem bánja meg a tetoválását. Nincs olyan ember, akinek 20 évvel később is pont ugyanolyan a gondolkodása, ízlése. És persze a divat is változik. Emlékszem régen milyen menő volt ha egy csajnak hátul a derekán volt egy tetkója, aztán jöttek a kínai írásjelek és sorolhatnám. Minden kimegy a divatból előbb utóbb. Ez a mostani tetkómánia is.
2020. nov. 2. 01:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre nem bántam meg. Szerintem nem is fogom. Elég gyakran változik a hangulatom meg az ízlésem sem konstans, ha csináltattam volna, biztos meguntam volna mostanra.
2020. nov. 2. 03:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha meg is bánja valaki, még mindig csináltathat.
2020. nov. 4. 22:31
 20/22 anonim ***** válasza:

26 éves fiú vagyok, nagyon kevés közeli ismerősömnek van tetoválása, de azért elég sok korombeli vagy akár fiatalabb emberen is látok olyan tetkókat, amik nekem is tetszenek. Jó kérdés.Én pl biztosan csak olyan valamit tetováltatnék magamra, aminek 20 év múlva is lesz jelentése. Lakótársam 4 évvel fiatalabb, és valami 16 tetkója van, de ilyen full random dolgok. Ha ez számára 5! éven belül is hordoz majd valamilyen jelentést, akkor emelem a kalapom. Nekem spec a maori tetkók tetszenek, de el nem tom képzelni, hogy életem végéig azt nézzem, plusz nem is jön be minden lánynak. Sok cégnél hátrány is ha átják a tetkódat, szóval ezért sem árt óvatosabbnak lenni.Szüleim, rokonaim egyébként fullra ellenzik, és mindenkiben megvan a sztereotípia a tetkósokkal kapcsolatban.

Egy valamit mondjatok el. Mennyire fáj egy tetkó elkészítése? Én egy szuritól is rettegek, akkor kibírnék egy tetoválást? Nagyon fáj vagy inkább kellemesen fáj?

2020. nov. 15. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!