Tetoválatlan emberek! Megbántátok, hogy nem csináltattatok tetoválást?
Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 19:26
A kérdező szavazást indított:
Megbántam.
Nem bántam meg.
85 szavazat
1/22 anonim válasza:
Még nem tudomxd Nem ockodok tőle, de nem tudom mi birna olyan jelentéssel amit életem végéig hordjak a bőrőmőn. Szóval lehet hogy később lesz, lehet nem.
2/22 anonim válasza:
Miértvkene olyasmit megbánni, ami kb. Azonnal pótolhato???
3/22 anonim válasza:
Bármikor tudnék tetoválást csinálni,de ettől most tekintsünk el.
Nekem,személy szerint nem fontos egy tetoválás. Nem azt mondom,hogy hülyeség meg hogy értelmetlen! Hanem azt,hogy nekem nem fontos.
4/22 anonim válasza:
Nagyon-nagyon nem bántam meg. Szánalmas dolognak tartom.
5/22 anonim válasza:
Ha egyszer majd megbánom, akkor csináltatok ;-)
6/22 anonim válasza:
Mindig szeretnék,de sosem tudom mit,és félek megbánnám
7/22 anonim válasza:
Fura kérdés, bármikor lehetne csináltatni.. De nekem szerintem sosem lesz, és nem bánom, lassan már az számít különlegesnek, akin nincs tetkó :D
8/22 anonim válasza:
Nem bántam meg. Pontosan ezért nincs is. 😂
9/22 anonim válasza:
Nem bántam meg, főleg, hogy ha egyszer csak ellenállhatatlan késztetést fogok érezni, hogy csináltassak, akkor még mindig megtehetem.
10/22 anonim válasza:
A kérdést fordítva kellett volna feltenni, mert a tetkót nem lehet nyom nélkül eltüntetni, ha megbánja a viselője, viszont bárki bármikor csináltathat, ha akar. Vándor Éva színésznő pl. hatvan felett kapott kedvet hozzá. Én tuti, hogy nem csináltatok, mert elvből ellenzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!