Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már veled olyan, hogy az...

Travis83 kérdése:

Volt már veled olyan, hogy az ébredés pillanatában kb 2-3 másodpercig nem tudtad ki vagy, hol vagy?

Figyelt kérdés

2020. nov. 1. 16:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hogy ki vagyok, azt tudtam. Olyan volt, hogy azt hittem máshol vagyok, meg olyan, hogy az volt a gondolataimban, hogy megyek a nagyszüleimhez, de a valóságban ők már nem éltek.
2020. nov. 1. 21:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Linkeld be nekem a híres orvost. Előadást, nevet, a téma címét, akármit.
2020. nov. 1. 21:48
 13/16 A kérdező kommentje:
#12: Sajnálom, de nagyon rég volt már, a nevére sem emlékszem. Csak annyit tudok pontosan, hogy egy idősebb orvos volt, aki az egész életét a kardiológiának szentelte, ergo egy neves kardiológus. Ha megtalálom egyszer, belinkelem neked ide, vagy ha találok hasonlót a témáról. Egyébként nem kell elhinned, én csak jószándékból mondtam.
2020. nov. 2. 03:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem az idővel van ez.
2020. nov. 2. 03:25
 15/16 anonim válasza:
Volt, de csak amikor pl máshol aludtam. Legutóbb a kórházba volt ilyen, azt hittem otthon vagyok, aztán kinyitottam a szemem, és sajnos nem voltam otthon... Mamamnal szokott meg ez lenni, meg néha nyaralasokon
2020. nov. 15. 22:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Ma reggel. Elkezdtem sorolni a helyeket, ahol aludtam az elmúlt hónapokban, aztán kinyitottam a szemem, s minden "helyreállt". Kb. 1-2 másodperc lehetett, de ijesztő. Elvileg teljesen normális (interneten olvasgattam pár cikket)...
2024. jan. 5. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!