Miért nem vagyok tisztában a saját érzéseimmel?
Az utóbbi pár hétben, egyre gyakrabban érzem azt, hogy sehol nincs helyem. Van munkám, párkapcsolatom is.
Viszont egyszerűen sehol nem érzem jól magam, és nem találom a helyem. Nagyon szeretem a párom, de olykor rámjön a jobb lenne egyedül érzés. Szeretek dolgozni, és a munkám sem rossz,de már az sem tudja elterelni a figyelmem a negatív gondolatokról.
Olyan érzésem van,mintha nem kellene az élet, pedig eszembe sem jutna az öngyilkosság.
Már nem kötnek le a régi hobbik, és nem keresem a régi barátokat sem. Miért vagyok ilyen kibillent? Mit tegyek?
Más is érezte már magát így?
Sokszor volt ez nálam. Rájöttem, minden dolog ami szembe jön velem az életben, kivált belőlem érzéseket. Tegyük fel, elérek valamit, én nekem is lesz jó munkahelyem, barátnő, stb. És egy ideig nagyon szuper, de aztán visszatér az, ami előtte volt. Lemegy a hangulatom ugyanúgy.
Szerintem ez azért van, nálam legalábbis, mert egy belső, természetes elégedettség és jólét nincs meg. Amikor valami újat kapok, akkor abban keresem a boldogságot és megörülök neki, de aztán megszokom, és visszatér az üresség érzete. Ezért hiába kapok akármit és hiába történik velem bármi csoda, amíg nem érzem magamat jól önmagamért, minden nélkül, addig akármit is kapok, nem leszek hosszútávon vele elégedett, mert magammal sem vagyok.
Az érzéseiddel azért talán azért nem vagy tisztában, mert egy ember rengeteg módon tapasztalja saját magát az élete során, és erről szól az élet, önismeretről - találkozol önmagad olyan oldalával, ami idegen számodra. Ezt kell megismerned, megértened.
Keresd azt, mi az ami kielégít. Szerintem belül kezd el keresni. Magyarán, keresd meg az okot, az értelmet arra, miért jó neked úgy, ahogy vagy, és miért van jó életed, és miért nem lesz baj, ha nem lesz semmid.
Akárhol leszel, ha nem érzed magad kitöltve, sehol sem érzed magad otthon. Viszont ha kitöltve érzed magad, az egész föld a te otthonod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!