Mi lesz szerintetek, ha tényleg sokan nem hagyják magukat beoltatni a koronavírus ellen?
Lázadás? Népfelkelés?
Vagy mindenkit elkapnak és erőszakkal beoltanak?
Mit fogunk tenni mi, akik megtagadjuk az oltást?
Összefogunk és közös erővel szerezzük vissza a szabadságunkat?
Mennyi ilyen ember lehet?
Sikerülni fog?
nemrég volt a hírekben hogy ha hárommillió ember immunis lesz akkor kialakul a nyájimmunitás és megszakad a vírus terjedése.
Tehát elég ha hárommillió ember beoltatja magát önként pl. a 33-as válaszoló és fajtái, lesznek elegen, szóval aggodalomra semmi ok ;)
aki retteg, és bízik az oltóanyagban, nyugodtan oltassa be magát, őrá nem lesznek veszélyesek a többiek, hiszen őt védi az oltás :)
aki se nem retteg, se nem bízik egy fél éves kutatás után piacra dobott oltóanyagban, aminek a hosszú távú hatásait senki se ismeri, az pedig vállalja a felelősséget a saját testéért, a saját életéért, ennyi. Lehet választani, mérlegelni, mindkettőnek van kockázata.
Gyerekek van 90% oltás ,hát mekkora hír!,lefordítom kedves 33 asnak,nem kell mindenkinek be oltva lennie a nyájímunításhoz!.
egy egészséges emberre aki vigyáz magára semmi szendvedély betegsége nincs,mértékletes ,önmegtartóztató,sportoló,
miért károsítsa magát szemét oltásokkal?,hogy olyanokat akik cigiznek és ha csak kávét is fogyasztanak megvédjen?Nonszensz
Ugye tisztában vagy vele ,hogy egészséges embernek többet árt az oltás mint használ?(tudc róla hogy antibiotikum szerves része az oltásnak,hogy ne fertőződjön el amit belédnyomnak,nézd csak meg milyen mellékhatásai vanak az antibiotikumnak)
ELVÁRÁS LETT 2020 BAN HOGY MÉRGEZZÜK MAGUNKAT MÁSOKÉRT (biztos van olyan ember akiért az ember megtenné de garantálom mindenkinek a töbségért semmikép sem!)?EZT HIVOM ÉN KIMOSOTT AGYNAK! SOHA NEM A KISEBSÉGEK AGYÁT MOSSÁK HANEM A TÖMEGEKÉT EZT SENKI SE FELEJTSE EL.
MOST MÁR CSAKHOGYNEM GYILKOS AZ AKI NEM MÉRGEZI MAGÁT MEG AZÉRT,HOGY NEMTÖRÖDÖM JÓSKA ÉS 90 ÉVES ILONKA TOVÁBB ÉLJEN....
NEM AKAROM ÉNSE SENKINEK A HALÁLÁT DE EZ AZ ELVÁRÁS Nonszensz!
ha anyíra oltás hívő ember vagy akkor mi a probléma oltasd be magad és kész!téged megváltott az oltás te már üdvözültél!ne csinálj keresztes hadjáratokat haver!
Én alapvetően oltáspárti vagyok, de valami teszteletlen kínai vagy orosz dzsuvát nem fogok beadatni sem magamnak, sem a családomnak, az biztos. Szerintem szerencsére nem is lesz kötelező.
Ha szereznek normális helyről, tesztelt cuccot, akkor minden további nélkül.
Emberkiserlet meg ot evig beoltani vkit.
Diktatura,ha a be nem oltott ember eletet korlatozzak. Ebredjen fel mindenki.
Ki tudja,hogy halsz meg az oltoanyagtol? A dns-t is modositja. Mas ember leszel tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!