A kérdező szavazást indított:
Rettegeg
Van bennem para azért
Semennyire
60 szavazat
1/13 anonim válasza:
Annyira,mint kb. az influenzától. Minimálisan csak.
Tudom,bele lehet halni és veszélyes is valamennyire,de erős fiatalként egy átlagos betegség.
2/13 anonim válasza:
Én inkább attól félek, hogy megint bezárják a sulikat és nem tudok megint normálisan tanulni.
Le lehet pontozni, de én normálisan szeretnék tanulni és le szeretnék tenni valamit az asztalra.
3/13 anonim válasza:
Egy 10es skálán olyan 6...?
Nem fosok, de nem is akarom elkapni akkor sem, ha nem döglök bele, márpedig egyre nőnek az esetszámok.
4/13 anonim válasza:
Semennyire, valoszinu mar hetek ota tul vagyok rajta.
5/13 anonim válasza:
10-es skálán 4, mert fiatal vagyok, valszeg nem okozna nagy bajt, inkább szüleimet féltem. Tanulás szempontjából én jobban örülnék, ha az egyetem azt mondaná, hogy hagyjuk ezt a nevetséges hibrid oktatást a francba, mert nincs értelme, és legyen minden online.
6/13 anonim válasza:
7-8/10. A fiúmnak egy családtagja épp ezen a héten halt bele. :(
7/13 anonim válasza:
10/8- as skálán.
Amennyire lehet,betartom amit kell.
8/13 anonim válasza:
Nekem más félelmeim vannak az életben
9/13 anonim válasza:
Nem félek. Ha elkapom, hát istenem ez van, minimum próbálni fogom nem átadni másnak is.
10/13 anonim válasza:
Igyekszem betrartani a szabályokat, de nem parázok mår annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!