Lányok, ha kategorizálnátok a férfiakat kor szerint, hány éves kortól számit valaki fiúnak, srácnak, pasinak, férfinak, és fószernek?
0-14 fiú
15-20 srác
21-25 pasi
26 < férfi
A férfi szónál szerintem fontos az adott ember jelleme, mert aki harminc évesen is úgy viselkedik és gondolkodik, mint egy tini, az nálam nem férfi, hanem pasi (ha ezekhez a szavakhoz ragaszkodsz). A fószer szót nem használom, nekem túl proli hatás.
Első
Tehát a 27 és fél évemmel elvileg férfinek számítanék a szemedben, de a gyerekes viselkedésem miatt csak pasi maradtam.
Hármas
Honnan tudod, hogy szűz vagyok?
0-14 nálam is FIÚnak számít
15-22 SRÁC, de már itt is függ a jellemétől
23-30 PASI, de ezt sem lehet csak így számokban meghatározni, a belső tulajdonságok is nagyon fontosnak bizonyulnak
31< FÉRFI, persze csak akkor, ha úgy is viselkedik.
Ez az egész kategorizálás nem feltétlen reális, ahogy előttem is írták, egy éretlen viselkedéssel simán "visszaminősíteném".
18-ig fiú, felette férfi.
A srác, pasi, fószer, ipse, ürge inkább viszonyt, kinézetet jelentenek.
Srác az lesz, aki fiatal 20-on éves és ismerős. Pasi az lesz, aki jóképű. A többi meg inkább ilyen színezőszó sztorimeséléshez.
Ha azt mondom, beszállt a liftbe egy pasi, egy helyes jól öltözött ember képe van előttem, ha fószer szállt be, az rosszul/átlagosan öltözött, semmilyen különös ismertetőjegye.
fiú=srác=pasi
férfi: 40 felett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!