Külföldi hivatalos cigaretta weboldal?
Figyelt kérdés
Tudnátok linkelni olyan weboldal ahol minőségi cigarettákat lehet rendelni külföldről? (ízesített pl djarum stb)
Vámot 200 szálig nem kell fizetni ugye?
2020. okt. 26. 18:51
1/4 anonim válasza:
Cigarettát nem rendelhetsz kulfoldrol, a dohanykereskedelem allami monopolium es jovedeki szabalyok vonatkoznak ra.
Amirol te beszelsz az a vammentesseg ami arra vonatkozik, hogy ha kulfoldrol jossz eppen haza es van nálad 2 karton helyi cigaretta, azt vammentesen athozhatod a hataron.
2/4 anonim válasza:
Dohányt sem termeszthetsz csak ugy magadtol.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem megoldható. Csak itt gyakori olvastam még régebben hogy valaki rendelt netről.
Azt hittem így is lehet.
Bár nem értem hogy miért nem lehet ha külföldről be lehet hozni akkor rendelni miért nem lehet.
Ezt az oldalt találtam ami hitelesnek tűnt :hitcigars.com
2020. okt. 26. 19:51
4/4 anonim válasza:
Aki rendelt netről, az valszeg nem volt valami túlzottan törvényes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!