Miért hiszi sok ember azt, hogy azért él hogy boldog legyen?
Figyelt kérdés
Pedig ez csak egy velünk született tévedés szerintem.
Az élet nem erről szól igazából. Hiába ezt próbálják belénk nevelni stb..
2020. okt. 25. 18:25
11/17 anonim válasza:
Én nem hiszem, én ezt a célt választottam. Eddig bejött :)
12/17 anonim válasza:
A boldogság növeli a szaporodási kedvet. :D
13/17 anonim válasza:
Szerintem meg semmi értelem annak, hogy valaki miért él. Két sejt találkozott aztán csókolom. Senki se ezért él, nem ez az ok, de lehet a célja ez az embereknek.
14/17 anonim válasza:
A sejtek legyenek boldogok egymás között én tölük független is boldog szeretek lenni :D
15/17 anonim válasza:
Kerdezo, krvara nem ertik ezek a kerdesed. Raadasul ok lesznek a frusztraltak, akik a kotelezo boldogsagot hajszoljak, a masiket dekara, kilora meregetik.
Az elet az elet csinalasarol szol. Az el at boldog pillanatokat, aki belefeledkezik abba, amit csinal. Lehet, hogy egy mezon kaszal, es jo. Vagy a villamos ablakan kinez, es jo.
De mindegy. Hagyjuk...
16/17 anonim válasza:
Szerintem az életben mindenki szeretne boldogulni, azaz boldogan élni. Az nem lehet egy épeszű ember célja, hogy minél boldogtalanabb legyen.
17/17 anonim válasza:
Én soha se így gondolkoztam az életről. Nem szeretnék világ életemben boldog lenni, de szomorú sem. Csak élni szeretnék. Kalandokba keveredni, csalódni, sírni vagy nevetni. Ettől lesz ember az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!