Mit tegyek, ha már kezdek teljesen bekattanni a koronavírustól, az ismerőseim meg még össze is zavarnak teljesen?
Azért zavarnak össze, mert mindenki beszél össze-vissza ezzel kapcsolatban, nekem meg nem a legjobb az ítélőképességem és nehezen tudok eldönteni dolgokat, hogy mit kéne tennem, mi lenne a legjobb döntés.
Ismerőseim egy része úgy áll a vírushoz, hogy nem kell ettől félni, ha elkapjuk akkor mivan, úgyis fiatalok vagyunk meg se kottyan. Másik részük meg úgy áll hozzá, hogy jobb lenne ha ki se mozdulnék itthonról ha nem muszáj, mert a vírus ott van mindenhol, veszély van. Mindenki beszél körülöttem mindent össze-vissza, én meg már nem tudom mit tegyek. Hogy most be kéne zárkóznom itthonra és nem menni sehova ha nem muszáj, vagy nagy elővigyázatossággal, emberektől való távolságtartással, kézfertőtlenítéssel elmehetek azért mondjuk kirándulni egy hétvégén. Ha amúgy hétközben meg egyetemre járok, szóval nekem tökmindegynek tűnik járvány szempontból hogy akkor hétvégén is elmegyek-e valamerre. Nem tudom eldönteni, hogy most azok veszik túl lazán az egészet, akik sz*rnak a vírusra és ugyanúgy élik az életüket szinte mintha nem is lenne, vagy a pánikolók reagálják túl teljesen. Mindemellett a híreket már nem is követem, mert akkor kattannék csak be méginkább, ha a folyamatosan világvégét előrejelző pánikkeltő dolgokat olvasgatnám. Mit tegyek, ha kezdek bekattanni ettől a helyzettől?
Érzelmileg fel kell nőni, es képes lenni önálló dontesre.
Mas opcio nincs.
Nem pestisjárvány van, nyugodtan menj ki a lakásból. Nyilván nem kell körbenyalni minden szembejövőt, de azért remeteként sem kell elbarikádozni magad hónapokig.
A hallottakat meg mindig átlagold, valahol ott szokott lenni az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!