A rendkívül egészségtelen levegő miatt egy atlagbudapesti kb 10-15 évvel hamarabb hal meg, mint egy vidéki ember?
Figyelt kérdés
Logikusnak hangzik ez a feltételezés. Csak mert ebben az esetben nem értem, miért akarna akárki is ebben a pöcegödör fővárosban élni.2020. okt. 22. 10:34
1/29 anonim válasza:
Hát én ilyet még nem hallottam.
2/29 anonim válasza:
Inkább élek a “pöcegödör” fővárosban, mint bármelyik vidéki városban/faluban.
Mellesleg ez úgy ahogy van baromság. Inkább kínai nagyvárosokat (ahol jelentős szmog van) hasonlítanál össze...
3/29 anonim válasza:
Én 2-3 évet hallottam úgy emlékszem. A 10-15 nagyon sok, irreális.
De amúgy én se teljesen értem, hogy miért akarna bárki ott élni, én is azt tettem egy darabig, de szerencsére volt lehetőségem lelépni nem sokára.
4/29 anonim válasza:
Hol olvastad ezt az adatot kérdező??????
Valami alátámasztás nem ártana...
5/29 anonim válasza:
6/29 anonim válasza:
ráadásul Bp-en belül a "jobb" kerületekben még sokkal magasabb a várható élettartam, 80 év...
7/29 anonim válasza:
Budapesten azért nem tüzelnek bálásruhával...
8/29 anonim válasza:
Jóvan ez megint egy ilyen Budapest-gyűlölő provokatív kérdés. Ha te nem akarsz itt lakni, maradj ahol vagy, nekem nem hiányzol. Én imádom a fővárost.
9/29 anonim válasza:
Kérdező, hol olvastál ilyen butaságot???
10/29 anonim válasza:
Nézz utána Sajószentpéternek.
Vidéken sem jobb a helyzet, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!