Az Achilleus (Akhilleusz) névnek milyen becenevei vannak?
Figyelt kérdés
Tudni szeretném, hogy hogyan lehet becézni ezt a nevet.2020. okt. 21. 18:38
12/26 anonim válasza:
A nap folyamán felgyülemlett feszültséget valahol, valahogyan le kell vezetni.
13/26 anonim válasza:
#10, #12... ööö nem. Csak úgy gondolom, hogy aki ennyira ilyen nevet ad a gyerekének az alapvetően a saját feltűnési viszketegségét a gyerekén vezeti le anélkül, hogy belegondolna, hogy mit kell majd a gyereknek EGÉSZ életében kiállnia.
- Neve
- Kovács Akhilleusz
- heeeeeeee?
- Akhilleusz
- Az mi?
- Egy név!
- Julika! Te hallottál már ilyet, hogy Akhilleusz? Nem? Nincs is ilyen név!
- De van
- Hogy kell leírni?
Vagy akkor nevezzük a gyereket Velociraptornak, vagy Cthulhunak vagy esetleg Ánusznak, ezek is szép nevek ha ki akartok bszni a gyerekekkel.
14/26 anonim válasza:
Akhilleuszt nem ismerni szerintem hatalmas szégyen. Ássa el magát, aki nem tudja leírni.
Én biztosan nem fogok azon filózni, hogy vajon az idióták is ki tudják-e mondani azt a nevet, amit választottam.
15/26 A kérdező kommentje:
Egy helyen se mondtam, hogy a gyerekemnek akarom ezt a nevet adni. (Mert nem is akarom) Mellesleg, hogy ha nincs válaszod a kérdésre, csak okoskodni tudsz, azt máshol is tudsz. Az hogy nem tudod leírni, az nem az én bajom, az csak a te intelligenciádat mutatja meg. Nem kell, hogy itt vezesd le a feszültségedet, inkább szerezz egy hobbit.
2020. okt. 21. 19:31
16/26 anonim válasza:
Nem az én intelligenciámat mutatja te degenerált hanem azt, hogy mások hogy fognak reagálni egy teljesen tájidegen névre.
17/26 A kérdező kommentje:
Hogy ha egy egyszerű kérdésen kiakadsz, anélkül, hogy tudnád a kérdés mögötti motivációt, akkor az igenis megmutatja az intelligenciádat. Meg az hogy degeneráltnak hívsz az megmutatja, hogy milyen illedelmes és értelmes ember lehetsz.
2020. okt. 21. 19:35
18/26 anonim válasza:
Nem akadtam ki ez csak a te és a másik válaszoló becsípődése.
19/26 anonim válasza:
Igaza van a 13-asnak, a szülőnek nem a gyerekén kéne kiélnie a feltűnési viszketegséget, kutyámnak nem adnék ilyen neveket.
20/26 A kérdező kommentje:
Hányszor kell elmondanom, hogy nem vagyok szülő, és nem fogok soha ilyen nevet adni a gyerekemnek ha lesz
2020. okt. 21. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!