Ha ez igaz lenne, akkor nem kéne annyi lélegeztetőgépet betenni, és az olaszoknál sem haltak volna meg tömegével az első hullámban.
Ne legyél hülye!
Biztos, hogy a többi betegség is számít ilyenkor, de attól még ez eléggé durva betegség!
Amúgy haltak már meg teljesen egészséges és viszonylag fiatal emberek is, akiknek semmi más bajuk nem volt!
#8 èpp ez a lènyeg. Hiàba hordod, tèged nem vèd, csak màsokat tőled. Ami nem sokat segìt, mert a levegő tele van vìrusokkal...
Azt meg mellèkesen megjegyeznèm, hogy kb. 20 perc utàn, màr maga a maszk is tele van kòrokozòkkal.
#12 mondjuk olvastam, hogy Brescia ès Bergamo embereit nagy szàmban oltottàk be agyhàrtyagyulladàs ès influenza ellen a vìrus kirobbanàsa előtt pàr hèttel.
Itt a cikk, ha valakit èrdekel:
A maszkviselés sokkal több kockázattal jár, mint az a kis semmi vírus!
Én aztán nem veszem fel azt a szart, inkább befizetem a nyolcezer Forint pénzbírságot!
LE A MASZKOKKAL!
Lehet pontozni, nem érdekelnek a koronahisztizők. Szánalmasak.
A közönséges maszk TŐLED védi a többi embert!
Ezt kellene végre megérteni, és alkalmazni.
Azokban az országokban, ahol most nem pusztít a vírus, MINDENÜTT két dolog van: a maszk és a távolságtartás.
Meg persze a tesztelés, de az csak a fenti kettővel együtt ér valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!