Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire költsek fél millió forintot?

Mire költsek fél millió forintot?

Figyelt kérdés

Eladtam pár elektronikai cuccomat és ennyi jött belőle össze (TV, házimozi stb.)

Nem tudom, hogy mire költsem ezt a pénzt.

Mire lehet költeni ennyi pénzt?

Telefonom és a laptopom megfelelő nekem.

Ruháim is jók, bár néhány újat veszek belőle.

Kocsim nincs és nem is tervezek, ennyiből nem kerül ki normális úgysem.

Tehát egyelőre félre kell raknom, de szeretnék azért költeni belőle, mert az egyik hobbim a vásárlás.

2020. okt. 17. 17:07
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Mennyi a sok pénz nektek?
2020. okt. 17. 18:58
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 50 millió
2020. okt. 17. 19:10
 33/40 A kérdező kommentje:

Hát nekem az sem sok ilyen értelemben... Mire elég az?

Veszel egy jobb lakást vagy egy kisebb házat, esetleg még egy kocsit, aztán ennyi... Nekem olyan 300-400 millió a sok.

2020. okt. 17. 19:12
 34/40 anonim ***** válasza:

Ez egy relatív kérdés.

Céges szinten 3-400 millió sem "sok", egy csarnoképítés harmada, vagy 7 nyerges vontató.

Osztalékként kivéve elég kellemes érzés.

Elbulizni egy este pedig félmillió is sok.

2020. okt. 17. 19:33
 35/40 anonim ***** válasza:
Ps5 és hozzá játékokat. Esetleg hetente prostizni, mindennap drága étterembe enni...stb Sok mindenre költhető félmillió ft, csak tudni kell álmodozni és kisebb dolgokban kell gondolkozni. Illetve az ami téged boldoggá tesz.
2020. okt. 17. 20:29
 36/40 anonim ***** válasza:
Az nem hobbi vásárlás ha az minden vágyad, hogy ha van pár forintod akkor minél előbb elszórd valamire.
2020. okt. 18. 02:12
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

én is örömlányokra költenék belőle valamennyit, vennék pár szép élményt náluk, nagyobb öröm szerintem mint a nyaralás, vagy bármi más

meg ahogy írta valaki, néhány plasztikai/kozmetikai szépítő beavatkozás sem rossz ötlet pl fogfehérítés, abba érdemes pénzt fektetni, hogy az ember vonzó legyen

esetleg valamilyen egészségügyi beavatkozás magánrendelőben/kórházban, lézeres szemműtét

ruhatárba néhány menő cucc

2020. okt. 18. 17:09
 38/40 anonim ***** válasza:
Ha nekem lenne ennyi pénzem fogszabalyzóra meg túracuccra költeném, teljesülne a lakáson meg a parkapcsolaton kívül minden vágyam.
2020. okt. 18. 20:10
 39/40 anonim ***** válasza:
Tartalékok, jönnek még rossz idők.
2020. okt. 18. 20:50
 40/40 anonim ***** válasza:
76%
Am a legjobb ha képzed magad. Pl ha nincs jogsid akkor tedd le. Ma már szinte alap és jobb fiatalon mint majd később. De ez csak egy példa.
2020. okt. 18. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!