Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire költsek fél millió forintot?

Mire költsek fél millió forintot?

Figyelt kérdés

Eladtam pár elektronikai cuccomat és ennyi jött belőle össze (TV, házimozi stb.)

Nem tudom, hogy mire költsem ezt a pénzt.

Mire lehet költeni ennyi pénzt?

Telefonom és a laptopom megfelelő nekem.

Ruháim is jók, bár néhány újat veszek belőle.

Kocsim nincs és nem is tervezek, ennyiből nem kerül ki normális úgysem.

Tehát egyelőre félre kell raknom, de szeretnék azért költeni belőle, mert az egyik hobbim a vásárlás.

2020. okt. 17. 17:07
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Hát azért nem egy új mobil ára... aki ennyiért vesz egy telefont, annak a fizetése havonta ennyi kb... nekem csak a fele..
2020. okt. 17. 17:34
 12/40 anonim ***** válasza:
3%
24 havi törlesztőre alig 25-30k havonta
2020. okt. 17. 17:36
 13/40 anonim ***** válasza:
41%
Törlesztőre mobilt... 😂
2020. okt. 17. 17:37
 14/40 A kérdező kommentje:
Ja persze legtöbben hitelre vesznek autót meg kocsit is manapság.. Bár nem hülyeség!
2020. okt. 17. 17:38
 15/40 anonim ***** válasza:
0%
Vicces mi? Mégis a telekom előfizetések +70%-hoz megy egy törlesztős mobil vagy egyéb eszköz. Egyébként ki is a baj azzal?
2020. okt. 17. 17:39
 16/40 anonim ***** válasza:
18%
Tedd föl ruletten a huszonegyesre. Ha bejön akkor gazdag ember vagy. Ha még ennél is nagyobb hülyeséget akarsz csinálni akkor ajánld fel az államnak az államadósság elleni harc részeként.Párnába ne varrd, mert Matolcsi bátyád elinflálja, pár év múlva a felét fogja érni vásárlóerőben.Mindjárt itt a karácsony, egy kisebb összeget adhatsz belőle valamelyik állatmenhelynek,legalább teszel valami jót is.A többit meg arra b.szod el amire jólesik.
2020. okt. 17. 17:40
 17/40 A kérdező kommentje:

"Ja persze legtöbben hitelre vesznek a̶u̶t̶ó̶t̶ meg kocsit is manapság.. Bár nem hülyeség!"

mobilt*

2020. okt. 17. 17:42
 18/40 anonim ***** válasza:
27%
Én azt javasolnám a #16 válaszolót irasd be az általánosba kikéne járni végre
2020. okt. 17. 17:43
 19/40 anonim ***** válasza:
36%

Kedves Kecske, ha nincs szükséged semmire, tedd félre. Nehéz lehet megállni nem elkölteni, de jól fog az még jönni majd. Ha pedig úgy érzed hogy jó célra fordítanád,tudok ajánlani egy családot aki rá szorul. Bár ilyen családot sajnos sok helyen találni. Esetleg befektetni?

Van aki ennyiből indít saját vállalkozást. Van aki 100ezerből. Megfontolandó lehet az is. Esetleg költsd képzésre. De úgy is jön a karácsony, magyar alkotókat és termelőket is támogathatsz ebből a pénzből, ha vásárolsz a termékeikből. Ehhez ajánlom facen a vegyél hazait csoportot.

(De ha örömet okoznál nekem, és szívesen fogadok pár növényt :D)

2020. okt. 17. 17:46
 20/40 A kérdező kommentje:
Rendben, arra gondoltam hogy Orbán Viktornak adományozom személyesen, amit kizárólag csak stadionépítésbe fektethet bele.
2020. okt. 17. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!