Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most hogy van ez az új gyiktop...

Most hogy van ez az új gyiktopik oldal, ezt a kihalás fenyegeti?

Figyelt kérdés
Melyik jobb?
2020. okt. 17. 13:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

nézd, nagyon ügyesek vagytok, remélem tanárbácsi is megdicsért titeket, mert tényleg cukik vagytok.

de hátha ezúttal nem duzzogsz be, tessék, itt van néhány dolog, ami abszolút laikusként is ultragáz: szedjétek ki azt a címkék nevű izét, vagy legalább oldjátok meg hoyg eleve betűrendben jöjjön fel pls.

és megmondtuk már egyszer, nem kell százezer kategória, totál átláthatatlan. a borítóképek cukik, de vagy tegyetek mindenhez, vagy egyhez se, mert soknál ugyanaz van és bénán néz ki.

a felugró megosztós ablakot meg felejtsétek el, gagyi és idegesítő.

meg vaalkivel nézessétek át, ha más nem worddel a szöveget, rengetek a hiányzó szóköz, elgépelés, és döntsétek el hogy tegeződik vagy magázódik az oldal, mert így unprofesszionális.

2020. okt. 25. 15:11
 22/27 anonim ***** válasza:
48%
Igen, kihalás fenyegeti, pontosan úgy, mint ahogy a Bekérdező megjelenése után is kihalt a Gyakori és azóta sem létezik. 🤦
2020. okt. 25. 15:26
 23/27 anonim ***** válasza:
47%

Nekem ez a kedvencem:

"Új felhasználó létrehozása" :D:D:D

Anya-apa most állnak neki?

2020. okt. 25. 19:18
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

23-as vagyok és elszállt!:(

Nem inkább "Új felhasználói fiók létrehozása"?

Igaza van a 21-nek, ez egyelőre ultragáz.

2020. okt. 25. 19:21
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem
2020. okt. 26. 09:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha lesz külön applikacio kepfeltoltesi lehetőség és lesz legalább annyira átlátható mint a gyakori kérdések akkor igen, lekorozhezi
2020. okt. 26. 16:15
 27/27 anonim válasza:
100%
Képet is tudsz feltölteni elvileg, meg csatolmányt, viszont ahhoz regisztrálni kell. Én regisztráltam, hogy megnezzem es tenyleg mukodik.
2020. okt. 29. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!