Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért állna le a gazdaság, ha...

Miért állna le a gazdaság, ha az iskolákat (az alsós osztályok kivételével) bezárnák?

Figyelt kérdés
Naponta 1000 ember fertőződik meg, most nem zárják be az iskolákat, de amikor 56 fertőzött volt, akkor meg bezárták. Most én értem, hogy nincs mindenkinek nagytesója vagy rokona, aki vigyázhatna az alsós gyerekre, de már egy 10-11 éves nem halna bele, ha otthon lenne egyedül. Nekünk is környéken lévő iskolákból kettőt bezártak, aztán újra kinyitottak. Most úgy néz ki, hogy jövőhéttől már mi se megyünk. Legalábbis eddig úgy van, de még nem volt tanári értekezlet, és nem hoztak még döntést, majd délután.
2020. okt. 16. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem állna le. De most azt "játszuk", hogy "minden rendben". Ehhez kell, hogy az iskolák működjenek. Egy 70%-ban jelenléti oktatással futó szakon vagyok egyetemista:(
2020. okt. 16. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Ebbe a kategóriába ezt már minimum naponta megkérdezik.
2020. okt. 16. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

Fejezzétek már be. Amióta megint elkezdődött ez a mizéria, ez már kb. a sokadik ugyanilyen kérdés.

Kedves Diákok!

Ha nem akartok tanulni, akkor hagyjátok ott az iskolát, és menjetek dolgozni, vagy bukdácsoljatok végig a kötelező éveket. Ez az egész mostani helyzet egy jól megrendezett színjáték.

A szezonális influenzában heti szinten több mint 15000 beteg ember megy orvoshoz, ez most nincs meg. A szezonális influenzában több ezer ember hal meg, ez sincs meg.

Tudom, még kicsik vagytok, éretlenek, hogy felfogjátok értelmileg is, ami itt folyik, de foglalkozzatok inkább csak a tanulással. Semmi közötök ahhoz, hogy most a gazdaság így, gazdaság úgy, sulibezárás.

Nektek egy feladatotok van, az a tanulás!

2020. okt. 16. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Kedves 3-asok!Fejezzétek már be!
2020. okt. 16. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
29%

Ha bezarjak az iskolakat (foleg az also tagozatban), akkor sok szulonek otthon kell maradnia a munkabol. Szabadsag, betegallomany, fizetes nelkuli szabadsag ... tok mindegy, a gyerekkel valakinek otthon kell lenni.

Ha az emberek fele kimarad a munkabol, akkor eleg logikusnak tunik, hogy megborul a gazdasag. Ha a gazdaságban elindul a folyamat akkor a dominoelv alapjan szep sorban minden befuccsol. Hat ennyi.

2020. okt. 16. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Ha bezarjak az iskolakat (foleg az also tagozatban), akkor sok szulonek otthon kell maradnia a munkabol. "

Még jó, hogy le lett írva, hogy felső tagozattól....

2020. okt. 16. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

"Ha nem akartok tanulni" - a tanulás, az órákig tartó tömegközlekedés, illetve az iskolában való "melegedés" NEM egymást fedő fogalmak... Igen, van, akinek még az egyetemen is az kell, hogy az oktató felolvassa neki a diákat (sajnos nem szarkazmusból írom), van, aki már a gimnáziumban is tud önállóan tanulni.

Meg kellene adni a választás lehetőségét a családoknak, ennyi, hiszen ők azok, akik egymás legszorosabb kontaktjai. Nekem azzal sincs semmi bajom, ha valaki bulizni akar éjszakánként, hiszen nekem nem kötelező ott lennem. Középiskolákban a szülőkre bíznám, hogy online vagy jelenléti oktatást választják a gyerekeik számára. Persze, megfelelő számonkérés / esetleg osztályozó vizsgák mellett. Nyáron ki lehetett volna dolgozni erre egy korrekt feltételrendszert, és akkor mindenki úgy élhetné az életét, ahogy akarja.

2020. okt. 16. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem fogják bezárni, hiába reménykedik benne anyni diák.
2020. okt. 16. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!