Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hát nem bosszantóak?

Hát nem bosszantóak?

Figyelt kérdés
5-en élünk egy házban én apám és az élettársa meg a két fia. Ha az asszony éjszakás volt napközben kussolni kell mert hogy ő alszik és fel van háborodva ha felébred viszont ha munkában voltam és este aludnék hiába szólok nem tudnak elkussolni. Ott van még a három H-s kölke aki déltől hajnal négyig sikítozik meg csapkod a gép előtt. Ez a picsa becigizik a fürdőbe és akkor levegőt sem lehet kapni de a gurigát meg cseréljem ki meg készítsék ki wc papírt ha az elfogy mert a "Másik kényelme" ha meg kérdőre vonom akkor jön azzal hogy ez az ő háza.. Képes a fürdőben a padlóra hamuzni meg bele a mosdókagylóba, elteszi a dugót a kádból mert "nem kell csurig engedni a kádat". Főzni nem nagyon tud meg nem is akar, nagy értelmiséginek érzi magát mert felöltözik szépen és elmegy a vájogból színházba. És még sorolhatnám, és nem nem tudok elköltözni nem megy az olyan egyszerűen ahogy az életben semmi sem egyszerű! 20/f Annyit tudok tenni hogy elszigetelem magam amennyire lehet és a saját dolgommal törődöm.
2020. okt. 16. 11:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
elég defektes lehetsz azok alapján amiket ide böfögsz...
2020. okt. 16. 16:03
 22/27 A kérdező kommentje:
21.Kifejtenéd?
2020. okt. 16. 16:10
 23/27 anonim ***** válasza:

Érettségi,2 szakma,te költöztél oda önszántadból mert több/jobb munkalehetősség van de mégse dolgozol,közben a jelenlegi helyedet fikázod amikor ők tartanak el kvázi,most tekintsünk el attól hogy valóban fusztrálóak-e a körülötted élők...

Ha annyira rossz lenne már rég megpattantál volna,de helyette gyakorira irkálsz és megerősítésre vársz.

Még mindig azt tanácsolom hogy menj el tanulni valamit, ha addig nem bírod otthon akkor irány a melo és a kötözés!

2020. okt. 16. 16:45
 24/27 A kérdező kommentje:
23.Te csak azt olvasod el amibe bele tudsz kötni? Oda van írva hogy az előző munkahelyemet csak keveset dolgoztam és nem kaptam sok fizetést és jövőhéten lesz újra munkám. És képzeld, betegen és úgy hogy alig ismerem a környéket nem könnyű "megpattani". Nem vagy a helyemben, nem hiszem hogy 20 évesen több betegséggel csak úgy megpattantál volna és világgá mentél volna..
2020. okt. 16. 16:56
 25/27 anonim ***** válasza:

Indul az önsajnáltatás, azzal hogy kiírod ide és önigazolást akarsz mivel lesz jobb ?

Írtam egy altelnatívát mégpedig azt hogy próbálj meg tanulni, amúgy mehetsz felsőoktatásba is, az ingyenes, persze ha jó az érettségid.

Ha rossz, akkor csináld újra.

De nem írok neked többet mert felesleges, remélem helyre jössz.

2020. okt. 16. 19:33
 26/27 A kérdező kommentje:
25.Mondom csak azt olvasod el amibe bele tudsz kötni. Oda van írva hogy beadtam a jelentkezésemet egy képzésre de nem kaptam visszajelzést.. A felsőoktatás nagy falat lenne nekem.
2020. okt. 16. 19:34
 27/27 anonim ***** válasza:
Megszoksz vagy emgszöksz, ilyen egyszerű röviden.
2020. okt. 16. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!