Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hát nem bosszantóak?

Hát nem bosszantóak?

Figyelt kérdés
5-en élünk egy házban én apám és az élettársa meg a két fia. Ha az asszony éjszakás volt napközben kussolni kell mert hogy ő alszik és fel van háborodva ha felébred viszont ha munkában voltam és este aludnék hiába szólok nem tudnak elkussolni. Ott van még a három H-s kölke aki déltől hajnal négyig sikítozik meg csapkod a gép előtt. Ez a picsa becigizik a fürdőbe és akkor levegőt sem lehet kapni de a gurigát meg cseréljem ki meg készítsék ki wc papírt ha az elfogy mert a "Másik kényelme" ha meg kérdőre vonom akkor jön azzal hogy ez az ő háza.. Képes a fürdőben a padlóra hamuzni meg bele a mosdókagylóba, elteszi a dugót a kádból mert "nem kell csurig engedni a kádat". Főzni nem nagyon tud meg nem is akar, nagy értelmiséginek érzi magát mert felöltözik szépen és elmegy a vájogból színházba. És még sorolhatnám, és nem nem tudok elköltözni nem megy az olyan egyszerűen ahogy az életben semmi sem egyszerű! 20/f Annyit tudok tenni hogy elszigetelem magam amennyire lehet és a saját dolgommal törődöm.
2020. okt. 16. 11:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
9.Lehet kell a dolgos kész viszont én súlyos szívbeteg voltam és annyira nem vagyok toppon fizikailag.
2020. okt. 16. 11:54
 12/27 A kérdező kommentje:
10. Keddtől lesz újra munkám.
2020. okt. 16. 11:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Így már világos, ezt leírhattad volna konkrétan.

Ha 20 éves vagy akkor még tanulhatsz nappalin, és biztosan van kollégium, legalább kimentenéd magad hétköznapokram, és tudnál diákmunkázni is.

2020. okt. 16. 12:36
 14/27 anonim ***** válasza:
Igaz erről idén már lekéstél, majd jövőre.
2020. okt. 16. 12:38
 15/27 A kérdező kommentje:
13. Nem diákmunkán vagyok hanem rendes bejelentett munkán, hétköznap 8 óra hétvégén meg 24. A szakmák terén is korlátolt vagyok mert több eü problémémám van.
2020. okt. 16. 12:46
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam hogy diákmunkán vagy, hanem azt hogy tudnál diákmunkázni ha nappali tagozaton tanulnál valamit, tök mind1 hogy mit.

Mivel 20 éves vagy ezért nappalin tanulhatsz kettő akármilyen szakmát és le teheted az érettségit is.

A több EÜ probléma nem kifogás, fixen van olyan hivatás szakma ami jó lenne neked.

2020. okt. 16. 12:55
 17/27 A kérdező kommentje:
16. Már van érettségim és 2 szakmám is viszont az elsőhöz nem értek a második meg olyan amiben bárki eltud helyezkedni, okj-n akarok majd tanulni valamit amit majd szeretek is csinálni.
2020. okt. 16. 13:05
 18/27 anonim ***** válasza:

Arról már lekéstél, idén lehetett még jeletkezni az OKJ képzésekre, 99 százalékuk mér elindult,jövőre megszűnik az OKJ rendszer.

De te akkor se tanulhatsz már ingyen, hiszen kettő szakmád van.

Akkor tisztázzuk:

Van végzettséged, dolgoztál korábban, most munkát keresel.

Őszintén én már rég leléptem volna a te helyedben, de mivel te még tűrsz akkor biztos nem olyan óriásian bosszantó a dolog.

2020. okt. 16. 13:09
 19/27 A kérdező kommentje:

18. Pár napot dolgoztam a szakmában de kirúgtak a munkahelyemről. Ahová most megyek dolgozni ott apám a főnök.

Egyébként beadtam a jelentkezésemet egy képzésre és azt mondták hogy majd keresnek de azóta sem kerestek.

Elszigetelem magam és keveset interaktálok másokkal szóval úgy elvagyok.

2020. okt. 16. 13:18
 20/27 A kérdező kommentje:
Most a zajkeltő hülyegyereknek bedöglött a videókártyája, hál istennek remélem így marad ez jó sokáig és csendben lesz.
2020. okt. 16. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!