Hát nem bosszantóak?
Így már világos, ezt leírhattad volna konkrétan.
Ha 20 éves vagy akkor még tanulhatsz nappalin, és biztosan van kollégium, legalább kimentenéd magad hétköznapokram, és tudnál diákmunkázni is.
Nem azt mondtam hogy diákmunkán vagy, hanem azt hogy tudnál diákmunkázni ha nappali tagozaton tanulnál valamit, tök mind1 hogy mit.
Mivel 20 éves vagy ezért nappalin tanulhatsz kettő akármilyen szakmát és le teheted az érettségit is.
A több EÜ probléma nem kifogás, fixen van olyan hivatás szakma ami jó lenne neked.
Arról már lekéstél, idén lehetett még jeletkezni az OKJ képzésekre, 99 százalékuk mér elindult,jövőre megszűnik az OKJ rendszer.
De te akkor se tanulhatsz már ingyen, hiszen kettő szakmád van.
Akkor tisztázzuk:
Van végzettséged, dolgoztál korábban, most munkát keresel.
Őszintén én már rég leléptem volna a te helyedben, de mivel te még tűrsz akkor biztos nem olyan óriásian bosszantó a dolog.
18. Pár napot dolgoztam a szakmában de kirúgtak a munkahelyemről. Ahová most megyek dolgozni ott apám a főnök.
Egyébként beadtam a jelentkezésemet egy képzésre és azt mondták hogy majd keresnek de azóta sem kerestek.
Elszigetelem magam és keveset interaktálok másokkal szóval úgy elvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!