Számodra melyik a legszebb hely a földön?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy külföld vagy belföld, a lényeg, hogy a te szemeddel melyik a legkevesebb vagy a legszebb.:) /Azért ide írtam, mert aktívabb ez a kategória./2020. okt. 15. 22:08
12/25 anonim válasza:
Miami partjai,Vegas este:) remelem lesz meg lehetosegem felfedezni szep helyeket
14/25 anonim válasza:
Patagónia, ha a természetet nézzük.
Németország, Lengyelország, Csehország, ha az épületeket.
15/25 anonim válasza:
Képeken rengeteg országot néztem meg hova utaznék majd egyszer szívesen, Lesotho és Új-Kaledónia nagyon tetszett, ezen kívül az Északi-sarokhoz közeli tájak is tetszenek, sarki fényeket megnézném, meg azt hogy milyen az mikor fél évig nem megy le a nap és fél évig nem kel fel.
16/25 anonim válasza:
Nekem inkabb effektek tetszenek.
Tèlen mamàmnàl a baratommal setaltunk egy kis kunyhohoz hatalmas volt a ho es az egeszet beragyogta a telihold. Olyan szépet ill gyönyörüt én még soha nem làttam élöben.
Az érzès talan ehhez hasonlo:
Vagy amikor masik városban ejszaka meglattam hogy nem is egy két csillag van csak az égen hanen az egész teleboritva
Ilyen:
Nekem nem kell külföld vagy luxusszàlloda ahhoz hogy legszebb helyeket làssak
17/25 anonim válasza:
A Balaton, viccen kívül.
Zakynthost is láttam már, az is tetszett. Nem sok helyen voltam még eddig.
19/25 anonim válasza:
Imádom a hegyeket, tengert, vízesést együtt, így Hawaii.
Európában Milos (görögország), itthon a Vértes.
20/25 anonim válasza:
Mátraszentimrén van egy icipici kőtemplom ha annak a tövéből szétnézek boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!