Mi a véleményetek a Laura névről?
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 18:31
2/23 anonim válasza:
Szamomra túl egyszerű és átlagos. Soha nem adnék ilyen nevet a lányomnak
4/23 anonim válasza:
Tetszik,de nekem általában ilyen rbcos név. Sosem találkoztam még olyan Laurával,aki ne lett volna ilyesmi...vagy lökött... Most nem általánosítok de mindenkinek vannak ilyen nevek,hogy pl neki a péter nevű emberek állandóan bajt csináltak,persze vannak kivételek de érted. Nekem ezzel asszociálódott. De ha megismerek egy új Laurát,nyilván normálisan állok hozzá,ha normális ő is.
5/23 anonim válasza:
Minden magánhangzója mély hangrendű, ezért komoly (sőt: komor) név.
Nem adnám a lányomnak.
6/23 anonim válasza:
Tetszik, a legjobb barátnőm (vele töltöttem a gyerekkorom, szinte a testvérem) édesanyját hívják így :)
7/23 Lena7 válasza:
Nekem nem tetszik.
Negatív tapasztalataim vannak az ilyen nevűekkel.
Persze nem itélek el senkit akinek ez a neve. Meg mindenkinek más tetszik
8/23 anonim válasza:
A laura név nem annyira fog meg. Az jut eszembe rola hogy mindig okoz valami bajt a csaj mert laura így meg úgy és rossz lenne hallani. 😅😅
9/23 anonim válasza:
Nekem tetszik. Szép nőies név. 🙂
10/23 anonim válasza:
Bárki bármit mond, szerintem az egyik legszebb női név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!