Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a lányról?

Mit gondoltok erről a lányról?

Figyelt kérdés
[link]

2020. okt. 15. 14:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
46%
Nem az én világom. Amúgy meg látszik rajta, hogy élvezi ezt a fotozkodást :D
2020. okt. 15. 14:16
 2/23 anonim ***** válasza:
87%
Jó, hogy elfogadja magát így és hogy jól érzi magát. Viszont ennyire túlsúlyosnak lenni hosszú távon nagyon nem egészséges. Le kellene dobjon pár kilót és nem azért mert ez a társadalmi elvárás, hanem mert nagyon meg fog romlani az egészsége.
2020. okt. 15. 14:19
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Semmit. Ugyanolyan, mint a vékony társai, csak nem vékony.
2020. okt. 15. 14:26
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
Annak én is örülök hogy jól érzi magát a bőrében, de azért valljuk be hogy erre a zsírtömegre amit a hölgy a testének hív se büszkének nem kellene lenni se mutogatni nem való. De ha valakinek ez tetszik, nézze, áldásom rá. Csak nekem ne kelljen.
2020. okt. 15. 14:26
 5/23 anonim ***** válasza:
50%
Semmit. Kover. Szep az arca. Ha fogyna sokkal szebb lenne, szerintem. Akinek a dagadtak jonnek be, annak nem. Latszik hogy jol erzi magat, nyilvan meg van az a kozossege mar instan akinek ez bejon. Viszont furcsa hogy akkent van nyilvantartva hogy hu milyen bator hogy igy meri vallalni a testet. Nem az. :D Ha egy modell alkatu csaj lenne, es igy dobna ki mindenet, akkor kozonseges ribizli lenne. Szoval szerintem ez megint csak egy ferde tukrot mutat. Bezzeg ha egy full anorexias csaj lenne, mindenki okadna, es azt sulykolna bele, hogy hizzon, mert csunya, es karos az egeszsegre. Furcsa, hogy ezt a 130 kilos nokre nem alkalmazzak. Nem szep, es egeszsegtelen. Megis ajnarozzak hogy hu de kiraly dolog ez mar.
2020. okt. 15. 14:28
 6/23 anonim ***** válasza:
85%

Őszinte leszek.

Undorító.

2020. okt. 15. 14:30
 7/23 anonim ***** válasza:
71%

20 éves, de a túlsúlyának köszönhetően annyira asszonyos, hogy 30-at is mondanék rá. Ha a fejét nem nézem, 40-et is.

Kár érte, hogy ilyen igénytelen, pedig szép lány lenne.

2020. okt. 15. 14:30
 8/23 anonim ***** válasza:
83%

Itt nem azzal van a baj,hogy túlsúlyos (én is az vagyok,de még nem ennyire).

Itt ezzel a fotózkodással van a baj.

Először azt hittem,hogy valami 40 éves unatkozó nőci😳

(6-os vagyok.)

2020. okt. 15. 14:34
 9/23 anonim ***** válasza:
82%
Őszintén szólva elég visszataszító szerintem. Tudom, hogy vannak, akik valamilyen betegség miatt híznak meg, sőt, nem ismerem ezt a csajt, szóval meglehet, hogy nála is ez a helyzet és ha így van, őszintén sajnálom őt is és a sorstársait is, de attól még ez a véleményem és hiányzik az 1 perccel ezelőtt, amikor még nem láttam a képeit. 22L
2020. okt. 15. 14:34
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ugyanolyan gáz, ducin, kövéren szinte meztelenül mutogatni magad, mint vékonyan.

Az ilyen kiteszem mindenem és ország-világ előtt szinte meztelenkedem típusú emberek nagyon nem az én világom.

2020. okt. 15. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!