Miért van ez és miért ilyenek az emberek?
Szerintetek miért van az ha pl.itt valaki tanácsot akar kérni vagy csak szeretne beszélgetni esetleg elmondani valami baját amit nem akar másnak elmondani ,mert ugye könyebb itt leírni, miért bántják egyből? Miért gúnyolódnak rajta? Miért figurázzák ki?
Miért jó az az embereknek hogy mégjobban belerúgjanak abba akinek így is rossz?
Nem tudom ezt a viselkedést megérteni.
Azért, mert a legtöbb, aki ide feljár, idióta fiatal, vagy élettelen (vén)ember. Azoknak meg ez a legjobb elfoglaltságuk, hogy a saját szar életüket ezzel kompenzálják, hogy másokat oltogatnak ahelyett, hogy értelmesen reagálnának. Szakmai kérdéshez nem tudnak hozzászólni, szociális kérdésekhez meg hozzászólnak, de minek...
Ne vedd magadra, én is minden alkalommal belefutok, hogy felteszek egy kérdést, tök egyértelműen leírom a kínomat, és mint ha fogyatékosok lennének. Sem az értelmezés, sem a megfelelő válaszadás nem megy.
A névtelenség-arctalanság is hozzájárul ehhez. Pillanatnyi illuzorikus "önbizalomnövelést" élhetnek át azáltal, hogy másokat pocskondiáznak. Egyfajta "huhuhuhu én aztán jobb ember vagyok", "na mostan megmondtam a frankót", "pff hogy léteznek ilyen emberek, akik, bezzeg én" stb...
Ilyesféle mechanizmus lehet mögötte.
Ez egy anoním oldal.
Valódi személyekkel kommunikálsz.
Az anonímitás lehetőségével a saját, igazi énjüket tapasztalod meg - azt, melyet nem fog vissza társadalmi szabályozás. Ilyenek is vagyunk mi belülről, nincs ezen mit szépíteni. Nem kell itt tenni a szentet, valamennyire ez mindenkiben benne van, hogy részese lehess egy hierarchiának, melynek nem a legalján helyezkedsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!