Mennyire befogadóak az osztrák illetve a német emberek tapasztalataitok szerint?
Figyelt kérdés
Önkénteskedni, tanulni, esetleg ezek után dolgozni mennék ki. A nyelvet beszélem.2020. okt. 10. 11:54
1/4 anonim válasza:
Semennyire, megvan a saját társaságuk, nincs különösebb szükségük rád. De egyébként különösen Németország sajnos már annyira be van keveredve, hogy ritkán fogsz igazi némettel találkozni.
2/4 anonim válasza:
Fél család kint van, én is készülök No-ba. A rokonok szerint teljesen befogadók.
3/4 anonim válasza:
ha beszéled az anyanyelvüket, dolgozol/tanulsz, van társadalombiztosítási kártyád és nem játszod a bunkó balkáni szerencsétlent, akkor kedvelni fognak.
az osztrákokra szokták mondani, hogy udvariasak, de nem különösebben barátságosak, hát, én nem tudom, nekem legjobb barátnőm itt kinn pont osztrák, nem tűnik barátságtalannak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megírtátok a tapasztalataitokat!! :)
2020. okt. 13. 00:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!