Tényleg ráakaszkodtam ezzel egy új ismerősömre, meg úgy viselkedek vele mintha ezer éve ismernénk egymást, amit a fejemhez vágott?
Figyelt kérdés
Még kb. 1 hónapja beszélgettem valakivel valahol, meg bejelöltük egymást facebookon ismerősnek, aztán mivel azóta nem volt lehetőségem találkozni vele, ezért messengeren kezdtem el neki írogatni. Nem sokat, 2-3 naponta írok neki, és csak 1-5 üzenetet egyszerre. Aztán mégis úgy érzi, hogy úgy viselkedek vele, mintha ezer éve ismernénk már egymást meg barátok lennénk. Néhány üzenet miatt tényleg így viselkedek a másikkal? Meg egy egyetemre járunk, néha megkérem had találkozzunk újra vagy köszönjünk legalább egymásnak, de ez sose jön össze. Mit ronthatok el ennyire?2020. okt. 10. 05:10
1/5 anonim válasza:
Ha neki sok, akkor ne erolkodj.
Nehogy pitizz neki, hogy talakozzatok.
2/5 anonim válasza:
Órai anyagra lenne szükséged, amit leginkább Ő tudna megadni Neked egyedül?! Közös ismerős, aki esetleg tudná pótolni ebben a tekintetben?
Nem lenne jobb, ha rajta keresztül egy közös ismerősötök elérhetőségét kérnéd el Tőle? (Lehet, hogy sok más egyéb elfoglaltsága is akad...)
Nem a Te Személyed "nyomulása" zavarhatja elsősorban, hanem az ÁLTALA HALASZTHATATLANNAK ÍTÉLT TENNIVALÓI/DOLGAI...
3/5 anonim válasza:
Arra meg kell kérni, hogy legalább köszönjetek egymásnak az egyetemen?
Tudod mikor írnék neki, azok után, hogy egyszer nem köszönt vissza! Meg ha már a képedbe vágja, hogy zavarja, hogy írsz neki. Szerintem ne írj neki. Ne is töröld, csak hagyd a francba.
5/5 anonim válasza:
2-3 naponta 1-5 üzenet? 1 hónap alatt? Ez nem csak néhány üzenet. Nem csodálom, hogy akaszkodásnak vette, ha nem szokott rendszeresen válaszolni neked. Kicsit ritkábban írj, ha nem válaszol, akkor inkább hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!