Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Téged melyik tragédia rázott...

Téged melyik tragédia rázott meg jobban?

Figyelt kérdés

2020. okt. 9. 15:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarom alábecsülni a történteket, és nem szeretnék megbántani senkit, de egyik sem. Ezek csak azoknak tragédiák, akik átélték őket. Nyilván van az emberekben empátia, együttérez velük, de a buszbalesetek elég gyakoriak, nem különleges esetek, hogy annyira megrázzon egy kívülállót. Ellenben mint írta valaki, a csernobili katasztrófa engem is megrázott, a mai napig nagyon foglalkoztat a téma, ez olyansvalami, amit nem felejt el könnyen az ember, hiszen nem csak pár ember élete múlt rajta, hanem több millióé.
2020. okt. 9. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Verona, mivel egy jó barátnőm elvesztette a nővérét. Akkor is követtem hogy kivel mi történt, szülők beszámolóját olvastam, hosszú éjszakákon keresztül ültem az összetört barátnőm mellett, segítettem neki ahogy tudtam. Látni közelről, hogy ez családokat tett tönkre... senkinek nem kívánom.
2020. okt. 9. 16:25
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Egyik se. Az elsőnél még meg se voltam születve.
2020. okt. 9. 17:38
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

A világban kétféle dolog történik: nagy dolog és kis dolog. De elég igazságtalan nagynak és kicsinek nevezni őket. Mert ha velünk történik valami, elveszítünk valamit vagy valakit, aki fontos volt nekünk, akkor csak az számít. Lángba borulhat körülöttünk a világ, az sem érdekes, egyáltalán nem érdekes.

Ezt csak azért írtam ide, mert nem igazán értem, hogy random emberektől milyen választ vársz. Egyikhez se volt valami sok közünk.

2020. okt. 9. 17:40
 15/21 A kérdező kommentje:
A válaszok többségét olvasva inkább az rázott meg, milyen emberek vannak. Mindegy.
2020. okt. 10. 14:14
 16/21 A kérdező kommentje:
Gyk-ra egyébként sem átlagos emberek járnak fel, hanem a tásadalom legalja.
2020. okt. 10. 14:51
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
Hát ha téged megrázott hogy a legtöbb ember aki ide feljön éppeszű hát az a te bajod. A társadalom legaljáról meg inkább te vagy nem is értem mit keresel itt,csak rontod a színvonalat.
2020. okt. 10. 15:48
 18/21 A kérdező kommentje:

Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!

2020. okt. 12. 23:11
 19/21 anonim ***** válasza:
47%
18-nevetséges...
2020. okt. 13. 10:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Szajol
2021. aug. 17. 02:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!