Az alábbit érdemes elolvasni, de az egészet, ezt csak kiemeltem. Megdöbbentő, hogy a szülei mennyire szartak rá, és nem értik a saját fiukat...Gondolom pénz volt, de érzelmi, értelmi támogatás nulla, meg még amit ellehet képzelni. A srác aspergeres volt, és nem kezelték...
Forrás: [link]
"Elliot had had problems, "but they weren't things that I would consider overly worrisome -- or that he would ever be a threat to himself or he would be a threat to other people," his father said. Like a lot of kids, he wanted to be part of the cool crowd but had trouble fitting in. His parents moved him from school to school, trying to find a place where Elliot could succeed.
His father said he had very few friends in elementary school. He was quiet and shy. He also had "a certain OCD" about him, always putting his plate in the same place at the dinner table, always wearing the same clothes. There was a suggestion that Elliot might have had Asperger's syndrome, though he was never formally diagnosed"
FONTOS!
Az aspergeresek többsége ártalmatlan és jóindulatú!
Nagyon szép srác volt. Én lányban ismertem olyan szép autistát, akit addig csúfoltak, hogy már nem is gondolta magát lánynak. Valamikor huszonévesen át is operáltatta magát, azóta pasiként él és nem cseszteti senki a külseje miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!