Mit gondoltok arról, ha valaki igyekszik a lehető leginkább ignorálni a híreket, híradót, hírportálokat mióta mindenhonnan a járvány téma folyik?
én januártól nem olvasok híreket, 3 hete nem nézek tévét. Minden nekem szükséges infom megvan. Nem tudom milyen változásokra gondolsz?
Alapvetően nem a járványveszély miatt döntöttem így, hanem azért mert jelenleg nincs semmi olyan dolog a tévében vagy a hírekben amit napi szinten követni szeretnék. Ami nekem kell azt elolvasom, egyébként semmit.
A járványról pl tényleg semmit nem olvasok, annyit tudok amit mások elmondanak és ez pontosan elég. Ajánlom mindenkinek, aki nyugit akar.
Én az első válaszolóhoz hasonlóan nem nézek/hallgatok híreket. Tanulok helyette, na meg néha gyakorizok 😊
Mivel Németországban élek itt áprilistól kötelező a maszk hordása az üzletekben és tömegközlekedésen.
Az otthoni rokonaim készen vannak a hírektől, de nem hagynának ki egyet sem.
(Egészségügyben dolgozok)
"ott hordom a maszkot ahol kötelező. Sehol máshol."
Mindenhol tovabbadhato a vírus, ahol nincs tavolsagtartas, nem csak ott, ahol kötelező a maszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!