Menjek be egyetemen órákra szerintetek így ha amúgy nem kötelező a járvány miatt? Ti bemennétek?
Figyelt kérdés
Két hete elkezdődött már rendesen itt a félév, legtöbben be is jártak órákra annak ellenére, hogy nem kötelező, én is bejártam. Aztán erre ezen a héten kiderült, hogy valaki koronás lett a társaságból, mondjuk én vele egyáltalán nem érintkeztem, az évfolyamtársaival se, nem is lakok a kollégiumban, ahol ő megbetegedett. De innentől kezdve félek bejárni órákra, mert kitudja ki mindenkit fertőzött meg. Arra viszont szükségem lenne, hogy emberek között legyek, alapvetően szeretek órákra bejárni, de most nagyon nem tudom eldönteni mi legyen, ti mit tennétek?2020. szept. 13. 15:17
1/8 anonim válasza:
Menjél csak, lehet anyukad is koronás, a szomszédod vagy épp te, csak tünetmentesen.
2/8 anonim válasza:
Ha félsz akkor ne menj. Nálunk az egyik tanár kihangsúlyozta, hogy a járvány helyzetre való tekintettel nem kötelező bejárni az órákra de azért ő katalógust vezet és 30%-os hiányzás felett nem kapunk aláírást. Legszívesebben én sem járnék be de így most mégis mit lehet csinálni...
3/8 anonim válasza:
Én most nem mennék be, ha nem lenne kötelező.
4/8 anonim válasza:
Az mondjuk nem mindegy, hogy mi az alternatíva? Lehet online is csinálni az órákat, feltöltik a tananyagot rendesen? Nyilván ha semmi hátránnyal nem jár az ha nem mész be, akkor nem érdemes kockáztatni.
5/8 anonim válasza:
En nem jarok be, igaz nallunk online minden van rendesen.
6/8 anonim válasza:
Ha egyszer nem kötelező, akkor hogy jön ahhoz egy tanár, hogy ezt önkényesen felülbírálja és katalógust vezetgessen?!
Inkább dugja fel magának.
7/8 anonim válasza:
6-os: hát ez az, én sem értettem. Szívem szerint nem mennék be és nem lustaságból mert egyébként élvezem az egyetemet de a mostani helyzetben elég frusztráló amikor 80-100 ember egy teremben ül és persze egymás közt ki kell hagyni 2 széket de az előttem ülő és köztem legfeljebb fél méter távolság van, arról nem is beszélve, hogy fizikailag lehetetlen megoldani mert nem szedik ketté az előadásokat, hogy esetleg el is lehessen férni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!