Szerintetek vannak itt olyanok, akik direkt keresik, hogy mit lehet éppen jelenteni, melyik kérdést, vagy választ?
Figyelt kérdés
Csak érdekel.Esetleg még örömmel is tölti őket, ha jelentik a kérdést?Kötekedés, provokáció szándéka nélkül kérdezem.2020. szept. 29. 12:14
A kérdező szavazást indított:
Sokan
Valamennyien
Kevesen
Inkább nem
Nincs itt ilyen
Egyéb, ha igen, mi?
17 szavazat
1/8 anonim válasza:
Én minden lehetőséget megragadok az árulkodásra, jelentgetésre. Nemcsak ezen az oldalon, hanem a munkahelyemen is.
2/8 anonim válasza:
Vicces, hogy "sokan" alá betetted a "valamennyien"-t, mintha kevesebbet jelentene nála. Önmagában ez a szó a mindenki szinonimája.
---
Ez a válasz örömmel töltötte el a #2-es válaszadót.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, kétértelmű.Inkább néhányan-t kellett volna írnom.Arra gondoltam.
2020. szept. 29. 12:51
4/8 A kérdező kommentje:
Javítom, néhányan a valamennyien helyett.
2020. szept. 29. 13:00
5/8 anonim válasza:
Kérdést nem jelentek sose, inkább vissza kérdezek, h mire gondolt a költő. Jó kivétel az, amikor a kérdés rossz kategóriában van - de ott se mindig ( pl itt elfér a telefonos kérdés, de az hogy kinek milyen baja van a kapcsolatával az nem)
6/8 anonim válasza:
Én pl az öngyilkossággal kapcsolatban tanácsot kérő kérdéseket szoktam jelenteni.
7/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sokan direkt keresnék ezeket. Van pár kérdező, aki kiírja naponta többször ugyanazt a rinyáját, őket szoktam is jelenteni. Nem keresem őket, örülnék ha nem látnám, de nehéz elkerülni, ha telespammelik a kategóriákat, ráadásul nem is tanácsot várnak hanem önigazolást. Nagy részük úgyis csak trollkodik.
8/8 anonim válasza:
Én mindegyiket felnyomom, amit én írtam ki, azt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!