Az baj, ha az állatok iránt nagyobb szeretet tudok érezni, mint emberek iránt?
Figyelt kérdés
Elsősorban a kutyákkal vagyok így.2020. szept. 28. 10:20
1/8 A kérdező kommentje:
Szeretetet*
2020. szept. 28. 10:21
3/8 anonim válasza:
Nem, de hidd el, hogy más emberek is vannak így - kívánom, hogy találj rájuk! Csatlakozz állatvédő szervezethez, legyél önkéntes menhelyen, és lesznek ember-barátaid is!
4/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de ezt az emberek küzdötték ki nálam maguknak.
Amikor meghalt a szomszédom macskája, (jól ismertem szegénykét) kijött a könny a szememből, amikor a szomszédom halt meg semmit nem éreztem. Ez van!
5/8 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok! Rengeteg emberben csalodtam, azokban is akik a legkozelebb alltak hozzam.. de az allatokban soha!
7/8 anonim válasza:
" Rengeteg emberben csalodtam, azokban is akik a legkozelebb alltak hozzam.. de az allatokban soha!"
A képlet egyszerű. Az emberekkel szemben mindig elvárásokkal viseltetünk, aztán csodálkozunk, amikor a SAJÁT elvárásainkat nem teljesítik. De miért is tennék? Nekik is megvannak a saját elvárásaik, és aszerint élnek. Ezért csalódsz bennük folyamatosan.
Az állatokkal szemben nincsenek elvárásaid, így nem is csalódsz bennük.
8/8 anonim válasza:
Volt egy néni ismerősünk, aki mesélte, hogy a volt férjére már nem emlékszik, de a kutyáját minden nap megsiratja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!