Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a név szerintetek hogy...

Ez a név szerintetek hogy hangzik?

Figyelt kérdés
Szeredi Zeck/Zack ? Nagyon hülyén hangzik vagy pedig egész normálisan? Véleményt? (Ilyen nevet akar a feleségem a gyerekünknek)

2020. szept. 27. 03:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Rettenetes. És nem is adhatjátok, hála az égnek, ha mindketten magyar állampolgárok vagytok.

Miért érzik az emberek azt, hogy a gyerekük csak a nevével tud kitűnni a tömegből? Tele van a padlás a Benettekkel, Tituszokkal, Zoékkal, Borókákkal és hasonló.

2020. szept. 27. 08:19
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Mint a cikk cakk

Németben a Z raadàsul a c hang is.

Zeck zack cikk cakk

2020. szept. 27. 08:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Magyar keresztnevet már túl ciki adni a gyereknek?
2020. szept. 27. 08:57
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Magyarul Zakariás (szép zsidó név)
2020. szept. 27. 10:26
 15/24 anonim ***** válasza:
48%
Legyen inkább Tik. Vagy Tak. Vagy Tiktak. Vagy Zwack. Nehogymá valami proli normális nevet adjatok neki, minél idiótábban hangzik, annál jobb.
2020. szept. 27. 11:37
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én Amerikában születtem és ott is éltem 13 éves koromig csak mivel szüleim Magyarok ezért ide költöztünk Magyarországra. Szóval lehet külföldi nevét adni :/

És szerintem se valami fényes ötlet ez a név csak hát feleségemnek ez a név kicsi korától a kedvence és ragaszkodik hozzá... de ideje akkor elbeszélgetni vele.

2020. szept. 27. 11:47
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a feleségedé lesz a gyerek, hiába ragaszkodik a névhez. Remélem tudtok kompromisszumot kötni
2020. szept. 27. 12:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Rettenetes. És nem is adhatjátok, hála az égnek, ha mindketten magyar állampolgárok vagytok.

Miért érzik az emberek azt, hogy a gyerekük csak a nevével tud kitűnni a tömegből? Tele van a padlás a Benettekkel, Tituszokkal, Zoékkal, Borókákkal és hasonló.

Teljesen igaza van. Amúgy ez a Szeredi család már egyszer megkérdezte, és egész jó javaslatokat adtak az olvasók.

Tituszt nem hallottam mostanában, ritka név, és volt híres viselője, Dugovics Titusz. De a másik hárommal (és még mennyi kimaradt) tényleg Dunát lehet rekeszteni. Igaz, Boróka legalább magyar név. Kevin, Dominik, Maja, Mira, Zara, Lara, Zoé, Hanna (az se tetszik), Jázmin, Dorina, Norina, Mia, és még fene tudja, mi. Nézzék meg a világhálón az óvodákat, iskolákat, ahol ott vannak a diáknévsorok, rengeteg ilyet olvashatnak. Akadhat három-négy ugyanolyan is egy osztályban.

Lehet, régen se volt jó, ha ennyi egyforma nevű gyerek volt, de legalább Zoltán, Gábor, Andrea, Katalin, Ferenc, Krisztina, Tímea, Zsolt és más normális név szerepelt a naplóban.

2020. szept. 27. 19:15
 19/24 anonim ***** válasza:
88%

Az a Zack teljes néven Zachary (Amerikában laktál, s nem tudod?

Ami magyarul, ahogy írták, Zakariás.

És ha mindketten magyarok vagytok, nem lehet Zack meg Zeck, csak ha valamelyikőtök külföldi.

2020. szept. 27. 21:04
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
Már írta, lehet, hogy a másik kérdésénél, hogy Amerikában éltek /kettős állampolgár.
2020. szept. 27. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!