Milyen tartalmakat néztek Youtube-on?
Ja es a Harlem shake amire az egesz vilag megmozdult.
Mindenkinek hasonlo koreografiaval kellett ugyanarra a számra tancot elöadni.
Asszem iraki vagy iràni katonàk is elöadtak ott speciel ebböl fegyelmi targyalas is lett :D
Van budapesti harlem shake is habar a külföldiekhez kepest az szerintem gagyi.
Peldak:
Budapesti
Katonai:
Es szamtalan városban orszagban
leginkább angolul nézek, tánc, diy, gaming, főzés témákban, meg ilyen vicces videókat gyártó csatornákat, azokat is jobbára angolul, két sminkes csatornát, meg persze zenét hallgatok, mert a spotify rühell engem (kb hetes váltásokban ingázok két ország között, és feszt hisztizik, hogy állítsam át a lakhelyemet vagy mifranc, kár érte, amúgy jó alkalmazás lenne)
(ja meg kutyás és macskás csatornákat is nézek, kollégiumban élek és így saját nem lehet még, enyhítik a hiányt)
-Zenét
-Követek pár (szigorúan külföldi) youtubert, akik ismeretterjesztéssel és egyéb érdekességekkel foglalkoznak (például poén kísérletekkel, városi legendákkal, tanulásmódszertannal, edzéssel, bőrápolással)
-Oktatóvideókat nézek (főleg programozás, matematika területén)
-Ted talk
-Poén balesetes vagy kisállatos videókat (fail army meg ilyesmi)
-Az általam kedvelt sorozatok szereplőivel vagy más általam kedvelt híres emberekkel folytatott interjúkat szoktam néha
-Néha feldob a youtube egy-egy magyar videóst meg a körülötte zajló hisztit, volt, amibe belenéztem (legutóbb az Eddás meleges videó meg a fókuszcsoport néhány videója), de ha mondanom kellene valamit, ami miatt elment a kedvem a youtubtól, az pont a magyarok többnyire értelmetlen szófosása (például a tiniknek tartalmat gyártó ripacsok, amilyen Dancsó, Polla meg a többi). Próbálom őket kerülni, de mindig kinn van a főoldalon a hülyeségük.
-főzős videók (új receptekből sosem elég)
-zenék
-fail army és hasonló hangvételű csatornák videói
-ted talk
-kedvenc sorozatok legjobb pillanatairól készült montázs
-szintén kedvenc sorozatok/ filmek színészeivel vicces pillanatok, interjúk
-néha gameplay-eket is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!