Ha én szupergazdag vagyok és egyszer élek miért ne tehetném meg ezeket amíg van hatalmam?
Miert ne pusztithatnam el az emberiseg 90 szazalekat?
Miert ne adhatnam draga penzert az ivovizet, a tiszta levegot? Ha mar nem elvezem a penzem akkor elvezem a hatalmam! Elvezem ahogy barmit megtehetek befolyassal!
Elvezem ahogy elveszem a szabadsagod! Elvezem ahogy meg ebben az eletben megtehetem a maximumot amit ember ellen megtehetek mert nekem is mennem kell es onzosegbol nem hagyok itt semmit nektek!
Magammal viszek mindenkit!
Kedves Gyuri bácsi! Örülök, hogy nem tetszett elfelejteni a magyar nyelvet és vette a fáradtságot s ide írt. Remélem, hogy a következő életében, ha akkor is ilyen sok pénze lesz, nem ilyen baromságokra költi, mint a jelenlegi életében, ez az élet a statisztka szerint már nem fog sokáig tartani.
nem szívélyes üdvözlettel
Erted a kerdesemet?
Ha van penz de mar nem boldogit! Akkor majd boldogit a jatek amit megvehetek penzert.
Ha benne van a penzem egy haboruban, miert ne neznem vegig meg ebben az eletben?
A gazdagok akik milliardokat fektetnek ezekbe bele szerinted nem akarjak latni az eredmenyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!